Orgatex Türkiye Distribütorü

Movexx Türkiye Distribütorü

OMG Türkiye Distribütorü

OMG Türkiye

OMG Industry Türkiye Distribütorü

OMG Forklift Türkiye Distribütorü

Orgatex Türkiye

Perakende Ekipmanına Yatırım Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken 3 Şey

30 Eyl, 2020

Perakende Ekipmanına Yatırım Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken 3 Şey

Perakende Ekipmanına Yatırım Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken 3 Şey

Geçtiğimiz on yıl içinde perakende sektörü, ağırlıklı olarak kolaylık ve yüksek talep tarafından yönlendirilen önemli bir dönüşüm geçirdi. Perakende sektöründe önemli bir an, hem B2B hem de B2C etkileşimini değiştiren yeni teknolojilerdeki artışla tanımlandı. Ancak perakende ve dağıtım şirketleri talepkar tüketiciler, pazardaki gürültü, yüksek fiyatlar ve sürekli ekipman bakımı ihtiyacı karşısında nasıl kazanabilir? Perakende ekipmanına yatırım yaparken göz önünde bulundurmanız gereken üç nokta aşağıda belirtilmiştir.



Kalite:

Gelişen e-ticaret teknolojisi trendlerine rağmen, kaliteli ve dayanıklı ekipmanlara yatırım yaptığınızda asla hata yapmayacağınızı fark ettik. E-ticaret talebi hızla artmaya devam ettikçe, hem makine hem de insan daha çok ve daha akıllı çalışmak zorunda kalacak. Bu talebi karşılamanın büyük bir kısmı, işletmenizin işi yapabilecek güvenilir makinelere sahip olmasını sağlamaktır.

Kalite, perakende şirketleri için önemli bir varlık olmaya devam ediyor ve bu nedenle perakende müşterilerimiz elektrikli çekicilerimize yatırım yapıyor. Kaliteli ekipmana yatırım yapmak, müşterilerin müşteri memnuniyetini sürdürmelerine, üretkenliklerini optimize etmelerine yardımcı olur ve en önemlisi, hatalı ekipman nedeniyle hasarlı malları değiştirme risklerini ve maliyetlerini azaltır. Çekicilerimiz özenle tasarlanır, fabrikamızda elle monte edilir, yalnızca en iyi malzemeler kullanılır ve bu şekilde her makinede mükemmelliği garanti edebiliriz.

Kalitenin asla modası geçmediği söylenir ve bu özellikle yüksek kaliteli ekipman söz konusu olduğunda doğrudur. Bugün kaliteli ekipmana yatırım yapmak yarın size zaman ve para kazandıracaktır.

Verimlilik ve Ergonomi:

Birçok perakendeci için, işletme maliyetleri işi ya batırabilir ya da çıkarabilir. Bu nedenle, operasyonları optimize etmek ve kolaylaştırmak, işletmenize her mevsim hayatta kalması için ihtiyaç duyduğu güvenliği sağlayabilir. Çalışma ortamı, alan, insanlar ve ürünler gibi birçok faktörün verimliliği artırmaya katkıda bulunduğunu biliyoruz. Ancak genellikle gözden kaçan faktörlerden biri ergonomidir.

 

Movexx’te, makinelerimizin kullanıcıların ihtiyaçları, yetenekleri ve ortamı ile ilgili olmasını sağlamaya kararlıyız. Bu, her zaman kullanıcının yeteneklerini, çalışma koşullarını ve çalışma saatlerini dikkate aldığımız anlamına gelir. Çekicilerimiz ve kullanıcı arasında uyumlu bir ilişki oluşturarak, operasyonel optimizasyonu iyileştirir ve işçi üretkenliğini arttırırız. Ergonomi ve verimliliğin el ele gittiğine inanıyoruz. Bu nedenle, kullanıcıya fiziksel bir baskı oluşturmadan çeşitli araba türlerini ve rulo konteynerleri hareket ettirebilen römorkörler tasarlamak özellikle memnuniyet vericidir.

Çok Yönlülük:

Daha önce de bahsettiğimiz gibi, perakendecilik sürekli olarak mümkün olan en verimli ve etkili şekilde performans gösterme fırsatlarını aramaktadır. Bunu başarmak, en son operasyonel süreçleri uygulamaktan daha fazlasını gerektirir, bunun yerine paranızın karşılığını daha fazla almanızı sağlayacak çok yönlü çözümler aramak için zaman harcamaktır. Perakende işinize çok amaçlı veya kişiye özel çözümler dahil etmek, müşteri ihtiyaçlarınızı ve iş hedeflerinizi karşılamak için çok önemli olabilir.

Perakende müşterilerle çalışırken, yeni ve yenilikçi çözümler geliştirmenin zevkini yaşadık – bunun bazı örnekleri MD1000 ve H0170’imizdir.

H0170, operatörün eğimli rampalarda malları güvenli bir şekilde manevra yapmasını ve taşımasını sağlayan bir eğilebilir kancadır. Kendinden hizalı kanca, arabaya zahmetsizce bağlanarak kullanıcının hızlı bir şekilde bağlanmasına ve gitmesine olanak tanır! H0170, mevcut bir T1000 veya T1500’e de bağlanabilir, bu da onları daha da çok yönlü hale getirir.

Sonuç

Teknoloji gelişmeye devam ettikçe, yeni teknolojiye yatırım yapmak ve bunları uygulamak, perakende şirketlerinin tüm maliyetleri ve faydaları önceden gerçekten tartmalarını gerektirecektir.
Movexx olarak, işinize ve çalışanlarınıza yardımcı olan, alakalı ve kullanımı kolay teknolojiler ürettiğimiz için kendimizle gurur duyuyoruz. Perakende operasyonlarını daha verimli, çalışanları daha üretken ve işletmeleri daha karlı hale getiren uygun çözümler geliştirme konusunda uzmanız. Perakende işinizin yeni zirvelerde çalışmasına nasıl yardımcı olabileceğimizi görmek için bugün bizimle iletişime geçin.