Orgatex Resmi Türkiye Distribütorü

Movexx Resmi Türkiye Distribütorü

OMG Resmi Türkiye Distribütorü

OMG Industry Resmi Türkiye Distribütorü

OMG Forklift Resmi Türkiye Distribütorü

ELEKTRİKLİ ÇEKİCİLER İÇ LOJİSTİKTE VERİMLİLİĞİ ARTIRIR

16 Nis, 2022

ELEKTRİKLİ ÇEKİCİLER İÇ LOJİSTİKTE VERİMLİLİĞİ ARTIRIR

ELEKTRİKLİ ÇEKİCİLER İÇ LOJİSTİKTE VERİMLİLİĞİ ARTIRIR

Lojistik, doğru malları doğru zamanda doğru yere ulaştırmakla ilgilidir. Büyük ölçüde, ürünler arabalarda yatay olarak hareket ettirilir. Perakende sektöründe bu genellikle rulo konteynerlerin kamyondan bir mağazanın depolama alanına taşınmasıyla yapılır. Büyük ölçüde, bu kapları kendileri taşıma gücünü sağlayan kişiler tarafından manuel olarak yapılır.

Bu, kısa vadede harika bir çözüm gibi görünse de, çalışanın vücudu için uzun vadeli sonuçları vardır. Kaldırma, itme ve çekme gibi fiziksel stresler sırt ve omuz şikayetlerine neden olabilir. Bu, daha az verimli operasyonlarla sonuçlanan ağrıya ve işlev bozukluğuna yol açabilir. Elektrikli çekici, çalışanın refahını artırmak için tasarlanmıştır.

Elektrikli çekici ve akülü transpaletler, ağır yükleri tekerlekler üzerinde taşımak için kullanılan batarya ile çalışan bir makinedir. Daha fazla fiziksel güç harcamanısını sağlar. Bu, çalışanın vücudunu kurtarır ve aynı anda birkaç ağır yük hareket ettirilebildiğinden daha verimli çalışmasını mümkün kılar. Mühendislerimiz tarafından kişiye özel bir bağlantı sistemi tasarlanabilir. Bu sayede lojistik sorununuz için her zaman uygun bir çözüm sunabiliriz.

Akülü yük çekicileri bağlandığında ağır yükler kolaylıkla hareket ettirilebilir. Arabalar maksimum yüklenebilir ve ardından birbirine bağlanabilir. Bu şekilde ergonomi artırılır ve bu da son derece verimli bir çalışma süreci sağlar. Elektrikli römorkör yükünü yerden kaldırmadığı için kullanıcının elektrikli römorkörü çalıştırmak için izin almasına gerek yoktur. Her çalışan eğitimden sonra cihazı kullanabilir.

Maliyetlerden tasarruf edin ve şirketinizin üretkenliğini artırın :

Çalışanların Şirketlerde ağır yükleri manuel olarak taşıdığını hala fark ediyoruz. Ağır yükleri kaldırmak, taşımak ve itmek, sonunda sırt şikayetleri, kol, boyun ve omuz şikayetleri gibi rahatsızlıklara yol açabilir.

Araştırmalara göre, fiziksel olarak ağır iş yüklerinin, mesleki hastalıklar %24 ila %28 daha yüksek daha artırtıdığını göstermiştir. Bu sadece çalışan için değil, işveren için de çok can sıkıcı bir durumdur. Bir işveren olarak, çalışanlarınızdan siz sorumlusunuz ve çalışanın artık işi için güç kaybı yaşaması bir yana, hastalık nedeniyle daha çok devamsızlık kullanması  da işveren için daha fazla maliyete yol açmaktadır.

Akülü itici ile çalışanın fiziksel bir çaba göstermesine gerek kalmaz. Emek tamamen elektrikli çekiciler tarafından sağlanmaktadır. Bu durumda personel, ergonomik bir şekilde işe devam eder ve fiziksel olarak ağır yükleri taşımaktan kurturur.

Yaya modelleri, oturmalı modeller, ayakta modeller ve robotik ürünler araçlar sağlıyoruz.