Orgatex Resmi Türkiye Distribütorü

Movexx Resmi Türkiye Distribütorü

OMG Resmi Türkiye Distribütorü

OMG Industry Resmi Türkiye Distribütorü

OMG Forklift Resmi Türkiye Distribütorü

Şirketiniz ve çalışanlarınız için ergonomi ne yapabilir?

03 Eyl, 2022

Şirketiniz ve çalışanlarınız için ergonomi ne yapabilir?

Kötü tasarlanmış bir iş yeri, işçi yorgunluğuna ve hayal kırıklığına yol açar. Üretim kalitesini ve verimi bir şekilde düşürür. Çalışanlarınızı gereksiz yere yaralanma riskine maruz bırakır. Ancak bir çözüm var ve buna Ergonomi deniyor.

Ergonomi, insanların verimliliğini, yeteneklerini ve sınırlamalarını dikkate alan çalışma ortamları tasarlama çalışmasıdır. Movexx’te “ergonomixx” i konfor ve verimlilik arasında geçiş yapma sanatı olarak düşünmeyi seviyoruz. Ürünlerimizi tasarlarken, direksiyonun arkasındaki insanlar önceliğimizdi.

Geçtiğimiz on iki yıl içinde, ergonomik iyileştirmelerin insanlar için nasıl daha iyi iş deneyimleri oluşturabileceği ve bir işletmeye pazarda rekabet avantajı sağlayabileceği konusunda değerli bilgiler edindik. Bazı müşterilerimiz ve onların kuruluşları, sadece tedarik zinciri süreçlerine Ergonomik elektrikli çekiciler ekleyerek büyük fayda sağladılar.

Yol boyunca şahit olduğumuz birkaç avantajı aşağıda bulabilirsiniz:

  1. Maliyetleri Azaltın:

Ergonomik tasarımlı elektrikli çekicimiz, çalışanların yaralanma riskini azaltır ve çalışanların üretim kalitesini iyileştirir. Yaralanma nedeniyle alınan daha az hastalık izni ve fiziksel olarak lekelenmiş çalışanlar nedeniyle daha az zarar gören ürün, daha karlı bir iş demektir.

  1. Verimliliği Artırır:

Elektrikli çekicilerimiz, sürücünün özellikle hareket halindeyken daima doğru duruşu korumasını sağlar. Ayarlanabilir tutamak veya sırt desteği, sürücünün optimum yüksekliklerde kalmasını sağlar ve zamanla daha fazla yükü rahat ve güvenli bir şekilde taşıyabilir. Çalışanlarınız daha üretken olduğunda, işiniz de öyledir.

  1. Çalışanların Refah Seviyesini Arttırır:

Çalışanlarımızın ellerinden gelenin en iyisini yapmalarını ve işlerinden keyif almalarını sağlamak, Movexx’te çok ciddiye aldığımız bir şeydir. Bu nedenle römorkörlerimizi tasarlarken, çalışanların operasyondan fiziksel ve duygusal olarak nasıl fayda sağlayacağına dikkat ettik. Çalışanlarınız işlerini yapmak konusunda kendilerini iyi hissettiklerinde, işinize karşı tutumları değişir ve herkes birlikte büyür.

Ergonominin ilk elden faydalarını biliyoruz. Çalışanlarınız için daha güvenli bir çalışma ortamı ve çalışmaktan gurur duyacakları bir ortam yaratır ve işletmeniz için etkinliğinizi ve üretkenliğinizi artırır.

Öyleyse kendinize şu soruyu sorun: “Ergonomi benim, işim ve çalışanlarım için ne yapabilir?”

Sektörünüz için en iyi elektrikli çekiciyi bulmanıza yardımcı olabiliriz. Tek yapmanız gereken bizimle iletişime geçmek. Biz senin için buradayız!