Orgatex Resmi Türkiye Distribütorü

Movexx Resmi Türkiye Distribütorü

OMG Resmi Türkiye Distribütorü

OMG Industry Resmi Türkiye Distribütorü

OMG Forklift Resmi Türkiye Distribütorü

Otomotiv sektörü ve movexx

16 Nis, 2022

Otomotiv sektörü ve movexx

OTOMOTİV SEKTÖRÜ ve MOVEXX :

Otomotiv ve ticari araç üreticilerinin Movexx’ı akülü çekici tercih etmesinin nedeni, üretimin mümkün olduğunca sorunsuz çalışmasını sağlamaktır. Güçlü iticilerimiz, daha yüksek kontrol ve daha güvenli operasyonlar için hızlı üretim hatları oluşturur. Movexx Akülü ağır yük çekici, otomotiv tedarikçilerinin tedarik zincirinin problemsiz çalışmasını sağlar. Daha yararlı montaj hatları oluşturun, güvenliği artırın ve maliyeti azaltın.

300 kg’dan başlayarak 6000 Kg kadar yükleri taşıyabilen yük taşıma kapasitesine sahip ürünler mevcuttur. Movexx Akülü Çekici büyük ağırlıkları kolaylıkla kaldırır , ağır yükleri çeker ve operatörün kontrolünü artırır. Personeliniz için daha güvenli bir çalışma ortamı yaratır.

Ağır malzemeleri çekebilmek için çekicinin güçlü bir motora ihtiyacı vardır. Bu yüzden sizin için sattığımız elektrikli çekiciler hem en kaliteli malzemelerden yapılmıştır hem de en güçlü, verimli elektronik bir motora sahiptir. İster yüksek değerli bileşenlerin hat kenarına taşınması , isterse malzemelerin zamanında teslimi olsun, Movexx’in elektrikli çekicileri boşa harcanan zamanı ve manuel taşıma işlemlerini azaltarak otomotiv üreticilerinin paradan tasarruf etmesine yardımcı oluyor.

Movexx’in akülü yük çekicileri benzersiz en iyi endüstriyel yükleyicileri ergonomi güç, güvenlik ve performans adımları atılarak gururla katılmıştır. Her türlü depolama için tasarlanmış, en zorlu uygulamalar için uygundur. Özellikle just-in-time imalatta, üretim makinelerinin tam zamanında malzeme temini ve tasfiyesi oldukça önemlidir.

Elektrikli iticiler ve çekiciler ürünlerimiz sizlere en iyi kaliteli hizmeti sağlamayı hedef edinmiştir. Elektrikli ağır yük çekicilerimizin modelleri ve daha fazlası için ürün sayfamızı inceleyebilir, Bizimle iletişime geçin ve akülü çekicilerimizin işinize nasıl fayda sağlayabileceğini öğrenebilirsınız.

Etiketler Otomotiv movexx