Orgatex Türkiye Distribütorü

Movexx Türkiye Distribütorü

OMG Türkiye Distribütorü

OMG Türkiye

OMG Industry Türkiye Distribütorü

OMG Forklift Türkiye Distribütorü

Orgatex Türkiye

Türkiye Movexx Akülü Çekici

19 Eyl, 2018

Türkiye Movexx Akülü Çekici

Türkiye Movexx Akülü Çekici

Movexx Firması yıllardır akülü ve elektrikli çekici üretimi yapan ve ürünlerini tüm dünyaya kanıtlamış büyük bir firmadır. Seder Makina olarak sizler için Türkiye Movexx Akülü Çekici temsilciliği yapıyoruz.

Web sitemizi inceleyerek Movexx akülü çekici ürünlerinin en yenilerini inceleyebilir ve ayrıntılı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Türkiye Movexx Akülü Çekici Ürünleri

Movexx ürün yelpazesini sürekli geliştiren ve teknolojinin gelişimini ürünlerine yansıtan bir firmadır. Akülü çekiciler söz konusu olduğunda ürünün kalitesi, taşıyabildiği yük kapasitesi, kolay kullanım ve pil ömrü gibi konular ön plana çıkmaktadır.

Movexx yıllardır bu işi yaptığı için ürünlerini zaman içinde güncelleyerek en iyi hale getirmiş ve kendini dünyada kanıtlamış bir firmadır. Ürün garantisi konusunda kesinlikle sorun yaşamazsınız.

Türkiye Movexx Akülü Çekici temsilcisi olarak parça temini, ürün onarımı ve garanti kapsamındaki tüm bakımları yapabiliriz.

Akülü Çekici

Türkiye Movexx Akülü Çekici Seçerken Nelere Dikkat Etmeli?

Hangi sektörü yapıyor olursanız olun ağır bi yükü bir yerden bir yere taşımanız gerekiyorsa akülü çekici işinizi çok kolaylaştıracaktır.

Bir alışveriş merkezinde kolilerin taşınması, markette alışveriş arabalarının toplu şekilde çekilmesi, ağır yüklerin taşınması, araba uçak gibi tekerlekleri araçların çekilmesi, restoranda otellerde büyük kazanların taşınması vb. birçok şekilde yük taşıma işlemlerinde kullanabilirsiniz.

Tekerlekli bir sistem üzerine konulan her yükü Türkiye Movexx Akülü Çekici ile kolaylıkla taşıyabilirsiniz.

Ürün seçerken aşağıdaki noktalara dikkat etmelisiniz:

  • Ne kadar sıklıkla yük taşınması gerekiyor?
  • Genelde kaç kg yük taşınması gerekiyor?
  • Yük taşıma için personel sayınız ne kadar?
  • Ne türde yükler taşımanız gerekiyor?

Bunun gibi faktörler alacağınızın ürünün çeşidini etkileyecektir. Müşteri temsilcimizle konuşarak sektörünüze, işinize en uygun modeli seçmede daha kolay karar verebilirsiniz.

Türkiye Movexx Akülü Çekici Özellikleri

Movexx akülü ve elektrikli çekiciler, ağır yükleri tekerlekler üzerinde taşımayı kolaylaştırır. Arabaları, hastane yataklarını, endüstriyel arabaları, tekerlekli konteynerleri veya diğer yuvarlanan nesneleri rahatça taşıyabilirsiniz. Bir Movexx elektrikli çekici ile, herhangi bir fiziksel çaba harcamadan kolaylıkla her türlü yükü taşıyabilirsiniz.

  • Her ürünün özelliğine göre yük taşıma kapasitesi farklılık gösterir.
  • 300 kg’dan başlayarak  500 kg – 1000 kg – 1500 kg – 2500 kg- 3500 kg – 4000 kg ve 6000 kg’a kadar yük taşıma kapasitesine sahip ürünler mevcuttur. Yine de satış temsilcimiz size en uygun ürünü bulmanız için yardımcı olacaktır.
  • Hızı ve İvmesi serbest programlanabilir
  • Çelik ve boyalı çerçeve

Aşağıdaki sektörlerde ve birçok sektörde Türkiye Movexx Akülü Çekici kullanılabilir:

Ürünlerimizden ve hizmetlerimizden yararlanan yüzlerce memnun müşteriye yönlendirebiliriz. Referanslarımız için herhangi bir referans isteyin ya da birçok başarı hikayesini duymak için hizmetler sayfamızı ziyaret edin.

Sektör lideri olarak tanınmaktan gurur duyuyoruz ve bu tanıma değer veriyoruz. Seder Makina doğru seçimdir ve deneyimlerimiz, ürün ve iş bilgimiz ve uzman ekibimiz tarafından güvence altına alınabilir. Aynı gün içerisinde Bursa -Balıkesir – Bandırma – İstanbul – İzmir – İzmit – Manisa – Kocaeli – Bolu – Tekirdağ – Sakarya – Samsun- Çanakkale – Denizli -Konya – Afyon – Bilecik –  Ankara – Yalova -Eskişehir -Kütahya ‘ ya hizmet verilmektedir.

Yazımızı sosyal medyada paylaşabilirsiniz: