Orgatex Türkiye Distribütorü

Movexx Türkiye Distribütorü

OMG Türkiye Distribütorü

OMG Türkiye

OMG Industry Türkiye Distribütorü

OMG Forklift Türkiye Distribütorü

Orgatex Türkiye

Ağır Yük Çekici

04 Ağu, 2018

Ağır Yük Çekici

Ağır Yük Çekici

Ağır Yük Çekici ürünümüzün, 6 tona kadar olan nakliyelerinizi ürün girişinden dağıtım ve üretim alanında verimli ve esnek bir şekilde gerçekleştirmektedir. İster iç mekânda; İster dış mekânda, dar ya da geniş alanda, Movexx ürünümüz için hiç fark etmez. Tüm depolarda ve fabrika alanlarında intralojistik kullanımı için ideal olarak tasarlanmıştır.


















Ağır Yük Çekici Ürünleri

Ağır Yük Çekici ürünlerimiz, depo ürün serisinde tutarlı işlevselliğe sahip ortak bir kontrol sistemi içerir. Entegre Akıllı Arayüz, kullanıcılar, amirler ve servis personeli için ortaklıklar yaratan ana depo kamyonları için aynı yazılım, teşhis kodları ve işlevselliği kullanır. Sistem, kullanıcının forkliftin performansını operatörün becerisiyle uygun bir şekilde eşleştirmesini sağlamak için tam kişiselleştirme sunar.

En iyi ve kullanışlı ürünlerimizden birisi olan Ağır Yük Çekici, geniş tutuş kolu ile ayrılmaz kolçaklı kalın sırt koruyuculudur böylece zor görevleri kolayca ele alabilirsiniz. Ağır Yük Çekici daha az bakım gerektirir şekilde üretilirken, son derece kolay servis sağlanabilir.

Ağır Yük Çekici Özellikleri

  • Ağır Yük Çekici, operatör verimliliğini artırır ve maliyetlerinizi düşürmek ve verimliliği artırmak için servis ve bakım prosedürlerini kolaylaştırır.
  • Ağır Yük Çekici, öncelikli olarak düşük seviye sipariş toplama ve yatay taşıma için kullanılır.
  • Dikey olarak ayarlanabilen kontrol kolu tasarımı, optimum manevra kabiliyeti sağlarken, sürüş, direksiyon ve korna tam kontrolünü sağlar.

Firmamız yüksek verim, düşük bakım ve uzun servis ömrü için bilinen geniş bir yelpazede  Yük Çekici ürünleri sunmaktadır.

Manuel jakınıza takılabilen eksiksiz bir sürücü paketi, çok güçlü, ancak ultra kompakt, motorlu bir krikoya dönüştürülebilir.

Basitçe söylemek gerekirse, Yük Çekici, manuel jakın sağladığı tüm esnekliği korurken, işleminizin hem verimliliğini hem de ergonomisini büyük ölçüde geliştirebilir.

Akülü ve Elektrikli Çekici

Yük Çekici dışında firmamız elektrikli ve akülü çekici satışı da yapmaktadır. Kompakt, güçlü ve zengin özelliklere sahip yük çekicimiz, akülü çekici ve elektrikli çekicilerimiz, mükemmel bir kullanıcı deneyimi sunarken, aynı zamanda mükemmel bir şekilde iyi bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

Düşük bir satın alma maliyeti ve daha düşük işletme maliyeti, alt çizginizde büyük bir fark yaratır!

Standart bir “Yük Çekici” nin yarısından daha azı için sürücü ünitesi, pil takımı, montaj plakaları ve şarj cihazı içeren eksiksiz bir ürün paketi sunuyoruz.

Ek olarak, büyük marka manuel palet krikolarının çoğuna takılması kolay olmasına rağmen, Ağır Yük Çekici ayrıca, yüksek kaliteli yeni bir krikoda önceden yüklenmiş olarak da gönderilebilir.


Ağır Yük Çekici Neden Gereklidir?

Değerli çalışanlarınızın zarar görmemesi ve taşınan ürünlerin zarar görmemesi, yoğun bir araç veya mekanik mağazanın işteki bu artışlarla etkin bir şekilde başa çıkabilmesinin tek yoludur. Müşteriler, ürünler servis edildiğinde aşırı gecikmeler yaşamak istemiyor ve az sayıda müşteri gereksiz yere zarar görmüş bir ürün için etiket bedelini ödemeye istekli olacaktır.

Ağır Yük Çekici elektrikli çekicileri gibi bir ekipmana yatırım yapmak, aynı zamanda üretkenliği arttırır ve aynı zamanda hasar ve yaralanma riskini azaltır. Bu, oto lotları ve mekanik mağazaların hacim artışlarına ayak uydurmasına, servis seviyelerini geliştirmesine ve ek karlar oluşturmasına olanak tanır.

Birçok taşıt üreticisi bir üniteyi istasyondan istasyona bir üretim hattından aşağı doğru itmek için Ağır Yük Çekici ve araç iticiyi kullanıyor. Bir Ağır Yük Çekici ayrıca duraklı bir aracı servis merkezlerinde veya karayollarında ilerletmek için çok fazla güce sahiptir.

Ağır yük çekici kullanılmasının başlıca faydasına örnek vermek gerekirse, durmuş otomobilleri, otobüsleri, ağır kamyonları ve diğer araçları itme ile ilgili gerilmeleri önlemektir. Ağır tüm yükleri bu araç ile taşıyarak, çalışanların sağlığını koruyan ve işçilerin tazminatlarını azaltan, gövdede (sırt ve omuz da dahil olmak üzere) hasar en aza indirgenir. Yükleri kolayca taşımanın en az maliyetli yolu yük çekici kullanmaktır.

Yük çekici ayrıca, bu durmuş araçları başka bir araç kullanarak hareket ettirmeyle ilgili hasarları da önler.

Geniş endüstri yelpazesine yayılmış müşterilere olağanüstü çözümler sunuyoruz. Müşterilerimizle yaptığımız derinlemesine danışmanlık, ihtiyaç duydukları yük taşıma çözümleri yelpazesini belirler. Ürün yelpazemizi, uluslararası alanda en güvenilir üreticilerinden alıyoruz. Bu satıcılar üstün kalite standartları ve zamanında teslimat için tanınır. Kurulum ve satış sonrası hizmetlerimiz müşterilerimiz tarafından çok beğenilmektedir.

Etiketler Ağır Yük Çekici