Orgatex Türkiye Distribütorü

Movexx Türkiye Distribütorü

OMG Türkiye Distribütorü

OMG Türkiye

OMG Industry Türkiye Distribütorü

OMG Forklift Türkiye Distribütorü

Orgatex Türkiye

Akülü Çekici

04 Ağu, 2018

Akülü Çekici

Akülü Çekici

Firmanız için akülü ve elektrikli çekici gerekip gerekmediğini düşünüyor olabilirsiniz. Kısaca şöyle cevap verebiliriz: işiniz gereği sürekli yük taşımanız, büyük şeyleri itmeniz ve çekmeniz gerekiyorsa Akülü Çekici ürününü mutlaka almalısınız.

Çekici sayesinde çalışanlarınız hem daha hızlı hem de daha güvenli olarak yükleri taşıyabilirler. Yük taşımak için personel sayınızı azaltabilir, mevcut personeli farklı görevlerde değerlendirebilirsiniz. Ayrıca araştırmalara göre iş yerlerinde gerçekleşen yaralanmaların çoğu ağır yük taşıma esnasında meydana gelmektedir. Akülü ve elektrikli çekiciler ile iş yeri güvenliğini sağlayarak verimi arttırmış olursunuz.

İş yeriniz için forklift yerine çekicileri kullanmanız daha avantajlı olacaktır. Çekiciler dar alanlarda rahatlıkla manevra yapabilir, kullanılması için bir sertifika gerekmez her personel kolaylıkla kullanabilir ve forkliftte meydana gelebilecek kazalara neden olmaz.

Akülü Çekici, bir tekerleğin ya da malzeme taşıma ekipmanının sadece bir tarafında tekerlekleri olan uygulamalar için isteğe bağlı bir kaldırma mekanizması ile donatılabilir.

Sizler için satışını yaptığımız Akülü Çekici ürünlerimiz endüstriyel sınıf üretimidir. Ayrıca manuel veya otomatik olarak kullanılabilir. Sizin için satışını yaptığımız tüm ürünler ergonomik kontrol sistemine sahiptir. Kullanımı kolay ve sezgisel Akülü Çekici ürünlerimiz için bizimle iletişime geçebilir ve uzman ekibimizden işinize uygun ürün seçimi ve fiyat konusunda destek alabilirsiniz.

Akülü Çekici Özellikleri

Akülü ve elektrikli çekicilerin birçok avantajı bulunmaktadır. Mevcut bu özellikler:

  • Çekici, ağır veya zorlu yükleri elle hareket ettirmekten kaynaklanan ciddi yaralanma riskini neredeyse ortadan kaldırırken, işyeri verimliliğini arttırmak için tasarlanmıştır.
  • Akü ile çalışan taşıyıcıyı sapı ile yönlendirmek, operatörün bir yükün önünde yürümesini sağlar. Bu, kaza olasılığını azaltmak için ileri vizyonu en üst düzeye çıkarırken alt sırt, omuz ve bacaklarda gerilmeyi azaltır.
  • Çekici ayrıca isteğe bağlı kaldırma mekanizmasında benzersiz bir özelliğe sahiptir.
  • Akülü Çekici kullananan bir işletme olarak işletme maliyetlerini azaltarak üretkenliği ve güvenliği artırabilirsiniz.

Çekicilerin sizlere sağladığı avantajlardan bazıları:

  • Akülü Çekici motorsuz arabaların arasında hareket ettirilebilir
  • Çok ağır yükleri hızlı ve kolay şekilde taşıyabilirsiniz
  • Çalışma alanındaki verimliliği artırır
  • Çalışanları, itici itme / çekme kuvvetlerinin neden olduğu kas-iskelet yaralanmalarından korur.
  • Dar alanlarda kolay manevra kabiliyeti mevcuttur.
Çekici, tüm ürünlerimizle servis programları sunmaktadır. Elle taşıma ekipmanının bir parçası olarak, Akülü Çekici ünitenizin gerektiği gibi periyodik servis alması zorunludur. Bu, çalışma ömrü boyunca kesintisiz kullanım sağlar ve iş gücünüz için ekipmanın güvenliğini sağlar.

Akülü Çekici Bakım ve Onarım

Herhangi bir ekipmanda olduğu gibi, zamanla aşınma ve yıpranma kaçınılmazdır. Programlı bakım programımız, önleyici bakım ile maksimum çalışma süresini elde etmenizi sağlayacaktır. Çoğunlukla, ortak kullanım ekipmanı, bildirilmeden gidebilen kazayla hasarlara maruz kalabilir. Bu her zaman görünmeyebilir. Dolayısıyla, derinlemesine bir inceleme, oluşmadan önce potansiyel sorunları toplayabilir.

Bakım servisimizden düzenli faydalanarak aracınızın yaşayabileceği sorunları daha olmadan önleyebilir ve büyük maliyetlerden kurtulabilirsiniz.

Akülü Çekiciler

Akülü Çekiciler

Kaliteli Akülü Çekici

Akülü Çekici sağladığımız ekipmanın daima en yüksek standartta tutulduğu konusunda gönül rahatlığı sağlayacaktır. Hizmet planınızı bugün konuşmak için lütfen ofisimizi arayın ve sizin için en uygun çekiciyi önerelim.

Akülü Çekici, tekerlekli ya da yarı tekerlekli yükleri hareket ettirmek için akülü bir yaya işleme ekipmanı parçasıdır. Tüm endüstrilerde kullanıldığında, çekici, tekerlekli yükünüzü A’dan B’ye güvenli bir şekilde almanızı içeren manuel kullanım sorunlarını çözebilir.

Bu tür ekipmanlar için diğer bazı endüstri terimleri elektrikli römorkörler, Çekici, elektrikli akülü çekiciler, akülü iticiler ve yaya çekicilerdir. Bunları taşımaya karar verdiğiniz her ne olursa olsun, işyerindeki garip veya ağır yüklerin çekilmesi, itilmesi ve manevra edilmesi ve iş gücü için sağlık ve güvenlik konularının ele alınması için elleçleme sorunları için forkliftlere iyi alternatifler olarak kullanılırlar.

Kullanımı kolay, sağlam ve ergonomik tasarımlı, Akülü Çekici ünitelerinin piyasadaki en iyi ürün olduğuna inanıyoruz.

Neden Akülü Çekici Ünitesi Seçmelisiniz?

Hammaddeler taşınıyor, bitmiş ürünlerin dağıtımına aktarılıyor ya da bir aracın çok fazla yer kaplayacağı bir zeminin etrafındaki bir yükün taşınması zor oluyor. Bir “Römorkör” veya  Çekici mükemmel bir alternatif çözümdür.

Özellikle bitmiş ürün kalitesini korurken, “çekici” tam kontrol altında çalışarak yükün sabit ve kontrollü bir hareketine izin verir.

Akülü çekiciler gibi ekipman çeşitlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için hemen arayın. Ekibimiz, çekiş üniteleri için mevcut seçenekleri ve teknik özellikleri konusunda size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır…

Çekici, yaya tarafından çalıştırılan ve pille çalışan, tekerlekli yükleri itmek, çekmek ve manevra yapmak üzere tasarlanmış bir üründür. Operatörlerin her zaman güvenli ve verimli işlem yapabilmelerini sağlarlar. Kullanımı basit, sağlam ve ergonomik olarak tasarlanmıştır.

Çekici neredeyse tüm tekerlekli yükleri taşımak için tasarım ekibimiz tarafından uyarlanabilir. Kullanılan sektörlerden bazıları:

  • İlaç,
  • Tekstil,
  • Havacılık,
  • Otomotiv,
  • Demiryolu sanayi,
  • Perakende,
  • Havalimanı,
  • İmalat
  • İnşaat içerir.

Akülü elektrik çekme halatı çekme işlemleri için ekonomik bir seçimdir. Eşsiz bir hareketli makine, kompakt tasarımı son derece akıllı ve sağlamdır. Akülü Çekici, hafif görev uygulamalarını kısa mesafelerde kolayca çeker ve nesneleri hızlı bir şekilde taşımanız gereken uygulamalar için uygundur.

Bazı ideal kullanımlar arasında çekme römorkları, süpermarket arabaları, bagaj arabaları, vb. bulunmaktadır. Akülü Çekici, daha güvenli ve daha hızlıdır. Bir operatörden daha az çaba gerektirirken, daha verimli ve üretken bir iş yapar. İş yeri yaralanmaları ve zorlanma risklerini ortadan kaldırmak için mükemmeldir.

Yazımızı sosyal medyada paylaşabilirsiniz:

Etiketler Akülü Çekici