Orgatex Türkiye Distribütorü

Movexx Türkiye Distribütorü

OMG Türkiye Distribütorü

OMG Türkiye

OMG Industry Türkiye Distribütorü

OMG Forklift Türkiye Distribütorü

Orgatex Türkiye

Akülü Dok Çekici

06 Ağu, 2018

Akülü Dok Çekici

Akülü Dok Çekici

Birinci seçenek bileşenler ve üst sınıf tedarikçiler, deneyimli ve uzman bir ekiple birlikte, akülü çekici pazarında bizi lider yapan kalite standartlarını garanti ediyoruz. Akülü Dok Çekici için özel çözümler, garantili teslimat süreleri, satış öncesi ve sonrası destek verip  bu sayede müşterilerimizle ilgileniyoruz.

Akülü Dok Çekici ve elektrikli çekiciler, römorkları, arabaları düz bir yüzey üzerinde kolayca hareket ettirmenize ve doğru şekilde manevra yapmanıza olanak tanır. Özel lastikler ve sağlam motoru sayesinde, çekiciler elektrik gücü römorkörü hem sert hem de yumuşak yüzeylere yerleştirilebilir.
 
 















 

Akülü Dok Çekici Nedir?

 
Akülü Dok Çekici gücü römorkörünü binicilik okulunda, kampta, işyerinde, fabrikada, havalimanlarında ve diğer birçok yerde kullanabilirsiniz. Bir hangardan bir uçak çekebilir, bir at treylerine park edebilir, bagaj arabalarını taşıyabilir ve bir fabrika mağazasında yerlerine konteynırları yerleştirebilir. Artık bir treyleri kendinize itmeniz veya çekmeniz gerekmeyecek.
 
Akülü Dok Çekici 1 akü yükünde bir günden uzun bir süredir çalışmaktadır ve 5 saat şarj edildikten sonra tekrar şarj cihazı ile birlikte tekrar şarj edilebilir.

 
 

Neden Akülü Dok Çekici Kullanmalısınız?

Aynı zamanda endüstride yaya tarafından çalıştırılan römorkörler, elektrikli yük çekiciler veya elektrikli römorkörler olarak da bilinir, bir çekici, tek bir operatörün ağır tekerlekli yükleri güvenli bir şekilde hareket ettirmesine izin vermek için özel olarak tasarlanmış bir makine olup, arka ve yan zorlanma riskini azaltır.

Performansı sağlamak için üretilen akülü çekicilerimiz, bir kişinin ağır yükleri ve ekipmanı hareket ettirmesini mümkün kılar. Forkliftin aksine, bir römorkörü çalıştırmak için bir lisansa ihtiyacınız yoktur ve bir yürüyüş operatörünün yanında yüklü arabaları ve römorkları çekecek şekilde tasarlandıkları için, diğer insanlarla veya ekipmanlarla çarpışma riskini ortadan kaldırarak her zaman maksimum ileri görüşlü olursunuz.

Kullanım Kolaylığı

Akülü Dok Çekici, dar sokaklarda veya yoğun trafikli alanlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Akülü Dok Çekici, çok çeşitli endüstrilerde çok çeşitli uygulamalarda kullanılmaktadır. Alışveriş merkezlerinin içindeki stokları, ağır arabaları sıkışık hastane koridorları boyunca hareket ettirmekten, çok ağır ekipmanların fabrika zeminleri etrafında hareket etmesine kadar, personelinizin ağır yükleri güvenli bir şekilde hareket ettirmesine yardımcı olabilecek bir Akülü Dok Çekici sunuyoruz.

AKÜLÜ DOK ÇEKİCİ KULLANIM ALANLARI

  • Perakende – yükleme rıhtımlarından raflara kadar ağır yükler
  • Sağlık sektörü ve oteller- ağır çamaşır arabalarını çamaşırhaneye rahatlıkla taşınır
  • Süpermarketler ve havaalanları – boş arabaların uzun trenlerini taşıma
  • İnşaat – yapı malzemelerini dar sitelerden hareket ettirmek
  • Yiyecek ve içecek — ağır endüstriyel malzemeler ve ürünler içeren kaseler
  • Atık yönetimi – ağır kutuları toplama noktalarına veya damperli kutulara taşıma
  • İmalat ve montaj – araçlar, cam, bileşenler, endüstriyel ekipman veya makineler gibi ağır ekipmanların veya bitmiş ürünlerin bir üretim hattı üzerinden taşınması
  • Demiryolu – hareketli bojiler veya tramvaylar

NEDEN BİR AKÜLÜ DOK ÇEKİCİ SEÇMELİSİNİZ?

Ergonomik

Ergonomi, insanların ve şeylerin en verimli ve güvenli bir şekilde etkileşime girmesi için ‘nesneleri’ kullanan insanlar için tasarlanması ve düzenlenmesi ile ilgili uygulamalı bir bilim olarak tanımlanır. Bu demektir ki, mesleğiniz veya göreviniz ne olursa olsun, her zaman bunu yapmanın ergonomik bir yolu olacaktır. Ve eğer ağır yüklerin tekrarlı itme ve çekilmesini gerektiriyorsa, ergonomik bir iş süreci bulmak işyeri yaralanma riskini azaltmada önemli bir faktör haline gelir .

Yükün Önünde Kalın

Ağır bir yükü hareket ettirmenin en iyi yolunun onu tekerleklere yerleştirmek olduğu kabul edilirken, yaygın olarak bilinmeyen şey, ağır tekerlekli bir yükün taşınmasının en güvenli yolunun Akülü Dok Çekici ile çekilmesidir.

Pazarda geniş bir yelpazede çalışan güçlü römorkörler bulunurken, sadece Akülü Dok Çekici operatörün yükün önünde kalmasını sağlayacak şekilde ergonomik olarak tasarlanmıştır.

Yükün önünde olmak, diğer insanlarla, ekipmanlarla ve yapılarla çarpışma riskini azaltarak maksimum ileri görüş sağlar. Bir Akülü Dok Çekici, operatörün doğru yürüme pozisyonunu muhafaza etmesine yardımcı olan ve tekrarlayan kullanımdan omuz, kol ve el bileğine giden sünme riskini azaltan benzersiz bir yeke tasarımına sahiptir.

İşyerinde Güvenlik

Personelinizi korumak için yeterince dikkat ediyor musunuz?

Akülü Dok Çekici, şirketlere yalnızca verimliliği artırmak değil, aynı zamanda arabaları, ekipmanları, yatakları veya kutuları kullanarak ağır yükleri itmek, çekmek ve kaldırmak gibi tekrarlayan görevlerin neden olduğu işyeri yaralanmalarını azaltmaya yardımcı olmak üzerinde odaklandık .

Personeliniz ister gündüz arabaları itiyor olsun, ister ağır yükleri taşımak için birden fazla personele ihtiyacınız varsa, tekerlekli ekipmanların manuel kullanımı, elektrikli mobilite ürünlerimizle daha güvenli ve daha verimli hale getirilebilir.

Bakım

Tüm firmalar kendi personeline ‘bakım görevi’ verirler. Yaşlanan bir işgücü ile, gerilim yaralanmaları riski artar. Güçlendirilmiş mobilite ürünlerimizi işyerinize dahil ederek, personelinizin daha güvenli ve sıradan çalışanların yerine konmasıyla ilgili işe alım ve eğitim maliyetlerini azaltacağından emin olabilirsiniz.

Özel çözümler

Her işyeri aynı değildir. İster hastaları, endüstriyel ekipmanları, perakende stokları, hatta uçakları hareket ettiriyor olun, Akülü Dok Çekici işyeri ortamınıza ve süreçlerinize uygun bir çözüm üretecektir.

Akülü Dok Çekici ürünler serisinin kullanım maliyetlerinizi ve işyeri yaralanma risklerini nasıl azaltabileceği hakkında daha fazla bilgi edinmek için iletişim formunu kullanın.


Share
 
 

Etiketler Akülü Dok Çekici