Orgatex Türkiye Distribütorü

Movexx Türkiye Distribütorü

OMG Türkiye Distribütorü

OMG Türkiye

OMG Industry Türkiye Distribütorü

OMG Forklift Türkiye Distribütorü

Orgatex Türkiye

Çekici Araba

07 Ağu, 2018

Çekici Araba

Çekici Araba

Ağır ekipmanın korunmasının ağır parçaların taşınması anlamına geldiğini biliyoruz. Güvenli bir iş yerini korumak için özenle kullanılmaları gerekir ve bu da çok pahalı ekipman anlamına gelirdi. Yeni bir arabayı taşımak zordur, taşırken gelebilecek en küçük hata arabanın değerinin düşmesine neden olur. Çekici Araba ürünlerimizle kolaylıkla ve zarar vermeden arabaları çekebilirsiniz.

Çekici Araba serisinde ideal çözümü sunar. Ağır parçaların çekilmesinde düşük maliyetli bir çözüm sunan mevcut süreçlere entegre edilebilir.

Çekici Araba mevcut paten veya arabaları için ataşeler bir güç tahrik çözüm sağlamak için. Bir lisans olmadan çalıştırılabilir ve temiz hava işyeri sağlayan sıfır duman yayar. Pahalı forkliftlere olan bağımlılığın minimize edilmesi ve yayalar ve forkliftler arasında net bir ayrım olması nedeniyle emniyetin iyileştirilmesi nedeniyle bakım maliyetleri azalır.

 

Çekici Araba

Hastanelerde ve yaşlı bakım tesislerinde güvenli taşıma

Hastane koridorlarındaki yüksek trafik bölümlerinden yatakların, asansörlerin içinde ve dışında hareket ettirilmesi, manüel bir yaralanma riskini artırır. Çekici Araba ile görevi güvenli ve akıllı bir şekilde basitleştirin .

Bir operatörün sağlık kurumunuzdaki bir hastane yatağı filosunu etkili bir şekilde hareket ettirmesi için çok az çaba sarfetmesi gerekir.

Tesisinizde hareket eden yatağın güvenliğini artırma

Çekici Araba kullanımı kolay kontrolleri arasında bir anahtar düğmesi, büküm kavrama gazı, değişken hız kontrolü, korna ve acil durdurma düğmesi bulunur.

Çekici Araba ve yatak taşıyıcıları standart bir esnek bağlantıyla birlikte gelir ya da çeşitli hastane yatak çerçevelerine uyacak şekilde kolayca kişiselleştirebiliriz. Esnek bağlantı, hastane yataklarının çoğunluğu ile çekici arasındaki maksimum uyumluluğu sağlar. Basit bir geri çekilebilir kayış ve toka düzenlemesi kullanılarak, esnek bağlantı, hastane yataklarının hızlı ve kolay bir şekilde takılmasını sağlar.

Elektrikli Çekici Araba veya Yük Taşıyıcısı Nedir?

Bir elektrikli römorkör çekme destekli güç sağlayan ve kolaylıkla ağır yükleri taşımak için iterek işçileri destekliyor. Elektrikli bir römorkör tekerlekli konteynırları 6000 kg ağırlığa kadar taşıyabilir.

Çekici Araba Makinelerimizi bu kadar özel yapan nedir ?

  • Sektörde Parça ve İşgücü Garantisi
  • Herhangi bir endüstride kullanılabilir
  • Tüm gereksinimlere uygun ısmarlama ataşmanlar
  • Hijyenik, Paslanmaz Çelik Elektrikli Römork seçenekleri

Neden Çekici Araba Kullanmalısınız?

 Manüel taşıma endüstrisinde, tam bir arabanın taşınması fiziksel olarak ağır ve riskli bir işlemdir , bununla birlikte genellikle iki kişilik bir işlem olması gerçeğidir. Elektrikli Çekici Arabaağır yükleri bir yerden diğerine taşımak için onlara manevra kabiliyeti yüksek, verimli ve maliyet tasarrufu sağlayan bir çözüm sunarak çalışanları desteklemektedir .

Çekici Araba endüstriyel elektrikli römorkör cihazları, forkliftler ve traktörler gibi pahalı, pahalı ve üst düzey malzeme taşıma ekipmanlarına güvenli ve uygun maliyetli bir alternatiftir. Kompakt, arkadan yürüyen üniteler, tek bir kişinin, toplam kontrol ve maksimum görünürlük ile binlerce pound’u güvenli bir şekilde hareket ettirmesini sağlar.

Büyük ekipmanlardan daha az lisans, az bakım ve daha az alan gerektiren Güç İtici, güçlü ve uygun maliyetli malzeme taşıma çözümleri sunar. Çekici Araba, büyük yükleri hareket ettirmek için gerekli olan insan gücünü ve zamanı azaltır; bu sayede, çoğu kullanıcı satın alma işleminden sonra sadece 12 ila 18 aylık bir sürede toplam yatırım getirisi yaşarken, mağaza katının üretkenliğinde önemli kazançlar elde edilir.

 

Çekici Araba Özellikleri ve Faydaları

  • Çekici Araba tasarımı, düz olmayan yüzeyler üzerinde dengeli çalışma sağlar
  • Yük ve çevreye göre hız ve hızlanma / yavaşlama ayarlamak için tanı özellikli tam programlanabilir kontrol sistemi
  • El korumaları ile ergonomik tutma kolları operatör konforunu ve güvenliğini artırır
  • Uzun ömürlü, verimli çalışma için elektrikle çalışan şarj cihazı
  • Kolay manevra kabiliyeti ve operasyon için parmak ucu kontrolleri ve kompakt boyutlandırma

Ergonomik Malzeme Taşıma Çözümleri

Endüstriyel Malzeme Taşıma

Birçok endüstriyel malzeme taşıma durumu, üretim sürecinde malzemelerin, ürünlerin ve ürünlerin hareket, depolama, kontrol ve korunmasını içerir.

Güvenlik ve Ergonomi

İşyeri koşullarını ve iş taleplerini insanların neler yapabileceğiyle eşleştirmek Ergonomi’nin temelleridir. Güvenlik, ergonomik risk faktörlerini hafifletmek olarak görülebilir. Burada çeşitli Güvenlik ve Ergonomik Çözümler sunuyoruz.

Hastane Malzemeleri Hareketi

Hastanelerde, malzeme taşıma süreci dar alanlarda manevra yapabilen, yaya trafiğini idare edebilen, daha çekici bir görünüme sahip ve daha hafif malzemeler için tasarlanabilen bir çözüme sahip olmalıdır. Ergonomik Hastane Malzeme Hareketi Çözümlerimiz bunu başarıyor.

Uçak ve helikopter römorkları

Uçak ve helikopterleri sıkıca istiflenmiş hangarlarda güvenli bir şekilde ve kolayca hareket ettirmek için veya bir rampa üzerinde durarak bir kişi için tasarlanmış römorkörün arkasında bir yürüyüş sağlıyoruz. Uçak römorkörü, bir hangar, havalimanı veya FBO’da uçakları 35.000 libre’ye kadar kolayca itip çekebilir. Helikopter römorkörü, yer çekimi çekme uygulamaları için 15.000 libre’ye kadar helikopterleri itecek, çekecek ve çekecektir.

Araba ve Kamyon

Araçların kalabalık alanların etrafında veya bir üretim tesisinin dar sınırlarında hareket etmesi, Çekici Araba ürünlerinden elde edilen malzeme taşıma çözümlerinden biridir. Araba itici, en zorlu çeyreklerde bile, hareketli araba, kamyon, otobüs veya RV’lerin stresini, zorlanma ve zorluklarını anında alır.

Otel ve Ağırlama Tedarik Hareketi

Hastanelere, Otel ve Ağırlama Tedarik hareket süreçlerine benzer şekilde, dar alanlarda manevra yapabilen, yaya trafiğini idare edebilen, daha çekici bir görünüme sahip ve daha hafif malzemeler için tasarlanabilen bir çözüm bulunmalıdır. Ergonomik Otel ve Ağırlama Tedarik Hareketi Çözümlerimiz bunu başarıyor.

 

Etiketler Çekici Araba