Orgatex Türkiye Distribütorü

Movexx Türkiye Distribütorü

OMG Türkiye Distribütorü

OMG Türkiye

OMG Industry Türkiye Distribütorü

OMG Forklift Türkiye Distribütorü

Orgatex Türkiye

Devrim Niteliğindeki MD1000 Hakkında Bilinmesi Gereken 3 Şey

28 Eyl, 2020

Devrim Niteliğindeki MD1000 Hakkında Bilinmesi Gereken 3 Şey

Devrim Niteliğindeki MD1000 Hakkında Bilinmesi Gereken 3 Şey

Geçtiğimiz günlerde  dünyaya eşi benzeri olmayan bir elektrikli römorkör olan yeni MD1000’i gösterdik! MD1000, müşterilere sadece kullanım ve uygulama açısından esneklik sağlamakla kalmaz, aynı zamanda müşterilere dört döner tekerlekli arabaları hareket ettirmek için bir çözüm sunar. MD1000, modüler bileşenlerden oluşur, bu da elektrikli çekicinin birçok farklı uygulama için kullanılabileceği anlamına gelir. Bugüne kadar, MD1000 kadar esnek olan veya piyasada başka bir elektrikli römorkör bulunmamaktadır. MD1000’i bu kadar devrimci yapan da tam olarak budur.

Diğer elektrikli çekicilerimiz gibi MD1000 de yenilikçi, pratik, sürdürülebilir ve kullanımı kolaydır. Ancak, üç şey onu diğerlerinden daha iyi hale getiriyor…

 

MD1000

Akulu – cekici – platformlu cekici – tow truck – Akülü Çekici ( Tow Truck ) Elektrikli çekici Ağır Yük çekicisi bataryalı çekici endüstriyel çekici

 

  1. Modüler

D1000, tamamen modüler bileşenlerden oluşan ilk elektrikli çekicidir. Elektrikli römorkör, tek bir çok amaçlı makinede çok yönlülük sunarken, 4 döner tekerlekli arabaları hareket ettirmenin karmaşıklığını basitleştirmek için tasarlanmıştır. Buna ek olarak, MD1000 iki döner arabayı da hareket ettirebilir. MD1000 modüler olarak değiştirilebilir, bu da farklı endüstrilerdeki alaka düzeyini artırır. Bu nedenle, depo lojistiği sürecinizi kolaylaştırmak için hareketli bir yardıma ihtiyacınız varsa veya bir sorunsuz çalışan sistem bağlamında çalışmak için birine ihtiyacınız varsa, MD1000 tüm ihtiyaçlarınız için mükemmel bir çözümdür.

  1. Sipariş

MD1000, iki ayrı çalışan modülden, Temel Modülden ve Kaldırma Modülünden oluşur.

Temel sürücü ünitesi, her modüler MD1000 makinesine güç sağlar. Temel Modül, bir direksiyon simidi, iki stabilizasyon tekerleği, değiştirilebilir Lityum veya AGM batarya ve kullanımı kolay yeke kafasından oluşur.

Kaldırma Modülü, bir arabaya ve onun özel içeriğine uyum sağlamak için dikey olarak hareket edebilen bir elektrikli aktüatöre sahiptir. Arabayı “kaldırarak”, tekerleklere uygulanan basınç artar ve gerekli çekişi oluşturur. Kaldırma Modülü, taşımak istediğiniz şeye göre değiştirilebilir.

Destek yapısı / Ayaklar ve Kanca da özelleştirilebilir. Destek yapısı tam olarak yüke göre ayarlanır. Yükün genişliği, yükün dönme noktasını belirlerken, yükün genişliği mevcut alana göre ayarlanabilir.

Kaldırma modülü ile yük arasına, kanca ve özel braketleri yerleştirilmiştir. Bu kanca makine için geliştirildi, ancak özel yükünüzü karşılamak için özel olarak üretildi.

MD1000 standart olarak bir AGM pil ile birlikte gelir, ancak isteğe bağlı olarak yenilikçi Lityum LifePO4 pilimiz ile donatılabilir. Lityum pilin ömrü çok daha uzundur, ancak aynı zamanda bir Pil Yönetim Sistemi içerir. Bu sistem pilinizi derin deşarja karşı korur. Lityum pilinizi arada şarj etmeniz de mümkündür.

  1. Sonsuz fırsatlar

MD1000’in kompakt görünümüne rağmen göründüğünden daha fazlasıdır. MD1000, gereksiz fiziksel zorlanmayı azaltır, kontrol edilebilirliği artırır ve hafif gövdesi ve kısa dönüş yarıçapı dar alanlarda kolaylıkla manevra yapmasını sağlar. Bu özellikle her metrekarenin önemli olduğu yerlerde faydalıdır. Bu nedenle, istiflenmiş bir yükü, iki döner tekerlekli arabayı, dört döner tekerlekli arabayı taşımanız veya makineyi bir arabanın farklı taraflarına bağlamanız gerekiyorsa , MD1000 hepsini, verimli, ergonomik ve güvenli bir şekilde yapar.

Bu makineyi, geliştirirken olduğu gibi, işinizde de kullanmaktan heyecan duyacağınızı umuyoruz. MD1000 hakkında daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yazımızı sosyal medyada paylaşabilirsiniz: