Orgatex Türkiye Distribütorü

Movexx Türkiye Distribütorü

OMG Türkiye Distribütorü

OMG Türkiye

OMG Industry Türkiye Distribütorü

OMG Forklift Türkiye Distribütorü

Orgatex Türkiye

Elektrikli Çekici

04 Ağu, 2018

Elektrikli Çekici

Elektrikli Çekici

Seder Makina 20 yılı aşkın deneyime sahip uzman kadrosuyla sanayi kuruluşlarımıza bakım, enerji ve iş güvenliği alanlarında özel ürün ve hizmetler sunana deneyimli ve profesyonel bir firmadır. Elektrikli Çekici vb. ürünlerle sizlere en iyi hizmeti, en kaliteli ürünleri sağlamayı hedef edinmiştir.

Elektrikli Çekici modelleri ve daha fazlası için ürün sayfamızı inceleyebilir, bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Elektrikli Çekici Nedir?

Çekici havalimanlarında, hastanelerde, toptan ve perakende mağazalarında kullanıma uygun olan bir araçtır.

Endüstriyel arabaları, hazneleri, çöp kutularını, römorkları ve çekme çubuklarını vb. çekmek gibi çeşitli uygulamalarda kullanılabilirler. Elektrikli Çekici kullanıcının vücudunda aşırı stres veya zorlanma olmadan yükleri itmek / çekmek için idealdir.

Çekici ayrıca kaza ve yaralanma riskini azaltmaya ve işçinin verimliliğini artırmaya yardımcı olur

Ergonomik Elektrikli Çekici tutamağı, römorkörlü arabaların hassas konumlandırılmasını sağlayan değişken hız kontrollerine sahiptir.

 

Elektrikli Çekici Ne İşe Yarar?

Çekici, işçilerin taşımakta zorlanacağı veya taşımayacağı yükleri tekerlekler üzerinde taşımayı kolaylaştıran elektrikli bir araçtır. Bu sayede arabaları, tekerlekli konteynerleri, endüstri için kullanılan endüstri araçlarını rahatlıkla hareket ettirebilirsiniz.

Çekici syesinde hiçbir fiziksel güç harcamadan çok büyük yükler kolaylıkla çekilebilir.

Çekici ile yük, römorkörümüze bağlandıktan sonra, manivela kolu etkisi ile tekerleğe doğru basınç üretir. Bu kuvvetle üretilen elektrikli çekiş, ağır malzemelerin taşınmasını mümkün kılan şeydir.

Ağır malzemeleri çekebilmek için çekicinin güçlü bir motora ihtiyacı vardır. Bu yüzden sizin için sattığımız elektrikli çekiciler hem en kaliteli malzemelerden yapılmıştır hem de en güçlü, verimli elektronik bir motora sahiptir.

Çekici ürünlerimiz standart olarak çoğu tekerlekli arabalara kolayca takılabilen kancaya sahiptir. Farklı bir araçta kullanmak isterseniz sizin için özel yapılmış bir ek önerebiliriz. Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Elektrikli Çekici Avantajları

Şu bir gerçek ki her şirket daha verimli olmanın yollarını araştırır. Şirketlerin ellerindeki yeterli olmazsa farklı kaynaklara yönelmeleri gerekir. Elektrikli Çekici ile en iyi verimi alabileceğinizden emin olabilirsiniz.

Normalde ağır bir yükü 2-3 işçi beraber taşıması gerekirken Elektrikli Çekici kullanarak bunu bir işçi ile başarabilirsiniz. Böylece hem işçi sayısından tasarruf edersiniz. Ayrıca bir yükü almak, taşımak, itmek, çekmek çok zaman alır. Ürünümüz ile işinizi en kısa sürede gerçekleştirmiş olursunuz.

Ağır yüklerin taşınması esnasında olabilecek yaralanmalar sorunlara neden olabilir. En sık görülen yaralanmalar ağır fiziksel yükleri taşırken meydana gelir. Bu hem çalışan hem de işveren için istenmeyen durumlardan biridir. Bir işveren olarak, çalışanlarınızın güvenliğinden siz sorumlusunuz. Elektrikli Çekici ile ağır yük taşımasından kaynaklı yaralanmaların önüne geçebilirsiniz.

Çalışanlarınız Elektrikli Çekici ile fazldan güç harcamadan, fiziksel çaba gerektirmeden ağır yükleri kolaylıkla çekebilir. Bu sayede daha az insan gücüyle daha kısa zamanda yapılması gereken iş yapılır ve aynı çalışanı farklı bir görevde de değerlendirebilirsiniz.

 

Kaliteli Elektrikli Çekiciler

Sizler için sunduğumuz çekiciler en kaliteli malzemeler ve yüksek mühendislik çalışmaları sonucunda üretilmiştir. Bu sayede bozulma ve hata riski en düşük seviyededir.

Ürünümüzün motoru en verimli ve güçlü olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu şekilde kolaylıkla ağır yükler çekilebilir.

Elektrikli Çekici Özellikleri

Çekici ağır fiziksel güç gerektiren taşıma işini hafif bir göreve dönüştüren güçlü bir elektrik motordan yararlanır. Çıkarılabilir batarya, çekicinin kullanımda son derece esnek olmasını sağlar ve bu da tüm çalışma sürecini optimize eder.

Sattığımız çekiciler, özellikle kullanıcı dostu düşünülerek tasarlanmıştır. Çekiciler, kullananlar için mümkün olan en kolay işlemi yapmak için elinden geleni yapar. Sonuç olarak, hemen çalıştırılabilen minimum düğmelerle çok çeşitli römorkörler sunuyoruz. Ayrıca, yüklerin tek bir seviyeye taşınması durumunda bir sertifika gerekli değildir.

 

Uzun Süre Kullanım

Römork kapasitesi, kaç kg kadar yük çekebildikleri ve daha fazlası için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Uzman ekibimiz sizi, ihtiyaçlarınızı dinleyerek size en uygun olan modeli önerecektir. Her işletmenin Elektrikli Çekici ihtiyacı farklıdır. Size doğru karar vermenizde destek olabiliriz. Ürün sayfamızı inceleyerek de bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

ELEKTRİKLİ ÇEKİCİ KULLANIM ALANLARI

Elektrikli Çekici birçok endüstri sektöründe kullanılmaktadır. Bu sektörlere bazı örnekler:

• İlaç ve gıda endüstrisi: Taşıma arabaları ve parti reaktörleri
• Perakende ve dağıtım: Hareketli tekerlekli yük arabaları
• Endüstriyel: Ağır makine taşıma
• Sağlık hizmetleri: Hareketli hastane yatakları, çamaşır arabaları, konteynerler
• Atık: Hareketli atık kutuları
• Havaalanı: Taşıma arabaları ve konteynırları

Bu sektörler sadece örnek olarak sunulmuştur temelde çekici ile tekerlekleri olan her şey çekilebilir. Ayrıntılı bilgi için bu yüzden bizimle iletişime geçin ve size yardımcı olalım.

Kullanımı kolay, verimli, kaliteli ürünler için bizimle iletişime geçin birçok avantaja sahip olun.

Elektrikli ve akülü çekiciler işlerinizin hızlanmasını sağlar. Bu şekilde işçileriniz daha hızlı çalışır. Daha az harcayarak daha fazla iş yapabilirsiniz.

 

Etiketler Elektrikli Çekici