Orgatex Türkiye Distribütorü

Movexx Türkiye Distribütorü

OMG Türkiye Distribütorü

OMG Türkiye

OMG Industry Türkiye Distribütorü

OMG Forklift Türkiye Distribütorü

Orgatex Türkiye

Elektrikli Çekici Fiyat

31 Eki, 2018

Elektrikli Çekici Fiyat

Elektrikli Çekici Fiyat

Akülü diğer adıyla elektrikli çekiciler yük taşınması gereken tüm sektörlerde kullanılabilir. Elektrikli Çekici Fiyat bilgisi için bizimle iletişime geçerek ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Elektrikli çekiciler her sektörde kullanılabilir. Tekerlekli bir sistemin üzerine konulan ağır kumaşlar, çok büyük yemek dolu tencereler, araba, uçak vb. her şeyi elektrikli çekici ile rahatlıkla çekebilirsiniz.

Elektrikli Çekici Fiyat Bilgisi

Web sitemizi inceleyerek elektrikli çekicilerin fiyatları konusunda bilgi alabilirsiniz. Müşteri temsilcimizi arayarak ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.

 

Bir iş yerinde ağır yüklerin taşınması en büyük sorunlardan biridir. İşçiler sürekli yük taşıdıkları için yaralanabilir, işi daha yavaş yapmak zorunda kalabilirler. Elektrikli veya akülü çekici kullanarak işlerinizin hem daha hızlı hem de daha verimli yapılmasını sağlayabilirsiniz.

İşçileriniz bu şekilde daha az yorulurlar ve yükü daha hızlı taşıdıkları için kalan zamanlarda farklı işler yaparak geçirebilirler. Böylece hem işleriniz daha hızlı yapılmış olur hem de normalden daha fazla iş yapılmış olur.

Elektrikli Çekici Fiyat

Elektrikli Çekici Fiyat

Elektrikli Çekici Kullanım Alanları

Elektrikli çekiciler havalimanları, hastaneler, perakende dağıtım, gıda, turizm, otel, tatil köyü, çiftlik vb. yük taşınması gerken her alanda kullanılabilir.

Örneğin hastanelerde yıkanan çarşafların taşınması, hasta yataklarının çekilmesi, büyük yemek tencerelerinin taşınması gibi birçok amaçla elektrikli çekiciler kullanılabilir.

Elektrikli çekiciler arabaları rahatlıkla hareket ettirebilmenizi sağlar. Doğru bir şekilde ya da eğimli yüzeylerde manevra yapabilmenizi sağlar. Özel lastiklerinden ve güçlü motorlarından dolayı elektrikle çalışan Elektrikli Çekici Fiyat hem sert hem de yumuşak yüzeylere yerleştirilebilir. Çalışma katında, fabrikada, havalimanlarında ve diğer birçok yerde olabilirler. Bir hangardan bir uçak çekebilir, bagaj arabalarını taşıyabilir ve bir fabrika mağazasında yerlerine konteynırları yerleştirebilir.

Artık akülü araba çekme aracı ile bir treyleri fiziksel olarak itmeye veya çekmeye asla gerek kalmayacak. Akülü çekici, hiçbir fiziksel yük olmadan tekerlekler üzerindeki yükleri hızlı bir şekilde taşımanıza olanak tanır. 1 gün boyunca pil şarjında ​​uzun bir süre çalışabilir ve verilen şarj cihazı ile 5 saat sonra tekrar şarj edilebilir. Ürünler konusunda ayrıntılı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Malzeme taşıma sorunlarınızdan herhangi birini çözecek harika bir ürün yelpazesi sunuyoruz. Ön planda güvenlikle, sektördeki en son yenilikleri vurgulamak için sürekli olarak kataloğumuzu güncelliyoruz. Tüm ürünlerimiz işyerindeki stresleri, yaralanmaları ve kazaları azaltmayı ve şirketinizin ve çalışanlarınızın “rahatça çalışmasını” sağlamayı amaçlamaktadır. Kuruluşunuz için doğru araçları bulmak için kapsamlı ürün yelpazemize göz atın.

Yazımızı sosyal medyada paylaşabilirsiniz: