Orgatex Türkiye Distribütorü

Movexx Türkiye Distribütorü

OMG Türkiye Distribütorü

OMG Türkiye

OMG Industry Türkiye Distribütorü

OMG Forklift Türkiye Distribütorü

Orgatex Türkiye

Türkiye Movexx Elektrikli Çekici

07 Kas, 2018

Türkiye Movexx Elektrikli Çekici

Türkiye Movexx Elektrikli Çekici

Dünyanın önde gelen firmalarından biri olan Movexx uzun süredir elektrikli çekici üretimi yapmaktadır. Ürünlerini tüm dünyaya kanıtlamış olan Türkiye Movexx Elektrikli Çekici üretici firması herkesin ilk tercihi durumundadır. Seder Makina olarak sizler için Türkiye Movexx Elektrikli Çekici temsilciliği yapıyoruz.

Web sitemizde Movexx elektrikli çekici ürünlerinin en yenilerini inceleyebilir ve ayrıntılı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Türkiye Movexx Elektrikli Çekici Ürünlerimiz

Movexx Elektrikli Çekici

En iyi firmalardan biri olan Movexx ürün yelpazesini sürekli geliştiren ve teknolojinin gelişimini ürünlerine yansıtan bir firmadır. Elektrikli çekiciler söz konusu olduğunda ürünün kalitesi, taşıyabildiği yük kapasitesi, kolay kullanım ve pil ömrü gibi konular ön plana çıkmaktadır.

Türkiye Movexx Elektrikli Çekici yıllardır bu işi yaptığı için ürünlerini zaman içinde güncelleyerek en iyi hale getirmiş ve kendini dünyada kanıtlamış bir firmadır. Ürün garantisi konusunda kesinlikle sorun yaşamazsınız.

Elektrikli Çekici temsilcisi olarak parça temini, ürün onarımı ve garanti kapsamındaki tüm bakımları yapabiliriz.

Türkiye Movexx Elektrikli Çekici, ağır yükleri tekerlekler üzerinde taşımayı kolaylaştırır. Arabaları, hastane yataklarını, endüstriyel arabaları, tekerlekli konteynerleri veya diğer yuvarlanan nesneleri rahatça taşıyabilirsiniz. Bir Movexx elektrikli çekici ile, herhangi bir fiziksel çaba harcamadan kolaylıkla her türlü yükü taşıyabilirsiniz. Sizin için en doğrusu her zaman en kaliteli olanı almak olmalıdır. Garantili ve sağlam malzemeler ile üretilmiş olan elektrikli çekiciler ile ürünlerinizi dilediğiniz gibi taşıyabilirsiniz.

  • Her ürünün özelliğine göre yük taşıma kapasitesi farklılık gösterir.
  • 300 kg’dan başlayarak  6000 kg’a kadar yük taşıma kapasitesine sahip ürünler mevcuttur. Yine de satış temsilcimiz size en uygun ürünü bulmanız için yardımcı olacaktır.
  • Hızı ve İvmesi serbest programlanabilir
  • Çelik ve boyalı çerçeve

Aşağıdaki sektörlerde ve birçok sektörde Türkiye Movexx Elektrikli Çekici kullanılabilir:

Ürünlerimizden ve hizmetlerimizden yararlanan yüzlerce memnun müşteriye yönlendirebiliriz. Referanslarımız için herhangi bir referans isteyin ya da birçok başarı hikayesini duymak için hizmetler sayfamızı ziyaret edin.

Sektör lideri olarak tanınmaktan gurur duyuyoruz ve bu tanıma değer veriyoruz. Seder Makina doğru seçimdir ve deneyimlerimiz, ürün ve iş bilgimiz ve uzman ekibimiz tarafından güvence altına alınabilir.

 

Yazımızı sosyal medyada paylaşabilirsiniz: