Orgatex Türkiye Distribütorü

Movexx Türkiye Distribütorü

OMG Türkiye Distribütorü

OMG Türkiye

OMG Industry Türkiye Distribütorü

OMG Forklift Türkiye Distribütorü

Orgatex Türkiye

Elektrikli Çekiciler Nedir?

28 Eyl, 2020

Elektrikli Çekiciler Nedir?

Elektrikli Çekiciler Nedir?

Lojistik, doğru malları doğru zamanda doğru yere ulaştırma becerisidir. Malların bu hareketi büyük ölçüde arabalarda yatay olarak hareket ettirilir. Perakende sektöründe bu genellikle rulo konteynerleri kamyondan bir mağazanın depolama alanına taşımak suretiyle yapılır. Bu, büyük ölçüde, bu kapları kendileri hareket ettirme gücü sağlayan kişiler tarafından manuel olarak yapılır. Bu kısa vadede iyi bir çözüm gibi görünse de, çalışanın vücudu için uzun vadeli sonuçları vardır. Kaldırma, itme ve çekme gibi fiziksel stres sırt ve omuz şikayetlerine neden olabilir. Bu, ağrıya ve azalmış işleyişe yol açarak daha az verimli yönetimle sonuçlanabilir. Elektrikli römorkör, çalışanın refahını artırmak için tasarlanmıştır.

Elektrikli çekiciler nedir?

Elektrikli römorkör, ağır yükleri tekerlekler üzerinde taşımak için kullanılan pille çalışan bir makinedir. Fiziksel yük ihtiyacını ortadan kaldırır. Bu, çalışanın vücudunu kurtarır ve aynı anda birkaç ağır yük hareket ettirilebildiğinden daha verimli çalışmaya olanak tanır.

Çoğu el arabasına ve arabaya takılması kolay standart bir kanca tedarik ediyoruz. Verilen standart kanca uygun değilse, mühendislerimiz tarafından özel yapım bir bağlantı sistemi tasarlanabilir. Bu şekilde, lojistik probleminize her zaman uygun bir çözüm sunabiliriz. Daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin.

Kargo römorköre bağlandığında, ağır yükler kolaylıkla hareket ettirilebilir. Arabalar maksimum seviyeye kadar yüklenebilir ve ardından birbirine bağlanabilir. Bu şekilde ergonomi iyileştirilir ve bu, son derece verimli bir çalışma sürecine yol açar. Elektrikli çekici, yükünü yerden kaldırmadığı için, 1998 Kaldırma İşlemleri ve Kaldırma Ekipmanları Yönetmeliği’ne (LOLER) uymak zorunda değildir, bu nedenle kullanıcının elektrikli çekiciyi çalıştırmak için bir lisansa ihtiyacı yoktur.

Elektrikli römorkör, birden fazla pazar segmentinde ve ağırlık sınıfında kullanılmak üzere farklı şekillerde tasarlanabilir. Örneğin, yaya olarak çalıştırılması gereken bir elektrikli çekicinin yanı sıra daha uzun mesafeler için tasarlanmış ve üzerinde oturup ayakta durabilen elektrikli çekiciler de vardır. Prensip olarak, elektrikli çekiciler birkaç pazar segmenti için kullanılabilir, ancak en yaygın uygulamaları adlandıracağız:

Maliyetlerden tasarruf edin ve şirketinizin üretkenliğini artırın

Şirketlerde çalışanların ağır yükleri manuel olarak taşıdığını hala fark ediyoruz. Ağır yükleri kaldırmak, taşımak ve itmek sonuçta sırt şikayetleri, kol, boyun ve omuz şikayetleri gibi rahatsızlıklara yol açabilmektedir. Araştırmalar, fiziksel ağır iş yüklerinin hastalık nedeniyle% 24 ila% 28 daha fazla devamsızlık sağladığını göstermiştir. Bu sadece çalışan için değil, işveren için de çok can sıkıcı bir durum. Bir işveren olarak, çalışanlarınızdan siz sorumlusunuz ve çalışanın artık işi için programlanamayacağı gerçeğinin yanı sıra, daha yüksek bir devamsızlık işveren için daha yüksek maliyetlere neden olur.