Orgatex Türkiye Distribütorü

Movexx Türkiye Distribütorü

OMG Türkiye Distribütorü

OMG Türkiye

OMG Industry Türkiye Distribütorü

OMG Forklift Türkiye Distribütorü

Orgatex Türkiye

Hastanenizi Daha Verimli Hale Getirebilecek 2 Elektrikli Çekici!

28 Eyl, 2020

Hastanenizi Daha Verimli Hale Getirebilecek 2 Elektrikli Çekici!

Hastanenizi Daha Verimli Hale Getirebilecek 3 Elektrikli Çekici!

Hastaneleri ne sıklıkla düşünüyorsunuz? Birçoğumuz, çoğumuzun nerede başladığını ve büyük olasılıkla birçoğumuzun son günlerini nerede geçireceğinin dışında asla diyecektir. Ancak son zamanlarda hastaneleri istediğimizden daha fazla düşündük. Son birkaç hafta içinde hastanelerin sınırlarını zorladığı bir sır değil. Hastaların, sağlık personelinin ve teknik çalışanların sayısındaki artış, “hastane verimliliği” ve hastanelerin talebi karşılayabilmesi için ne kadar iyi donanımlı olduğuna yeni bir ışık tuttu. Ancak pratikte, verimlilik arayışı hastaneler için her zaman çok önemli olmuştur.Hastane verimliliği kavramı basit ama karmaşık bir konudur. Mali konulardan hasta tedavisine, idari ve prosedür zamanına, lojistik konulara, hijyene ve tabii ki özellikle personel yetenekleri, ekipman ve teknolojik konularla ilgilenen kaynakları içerir. Movexx’te, verimliliğin teknolojiden stratejik olarak yararlanılması ve birbirimizle işbirliği yoluyla elde edildiğine inanıyoruz. Bunu yapmak, sadece sağlık sektörü için değil, havalimanları, perakende ve dağıtım ve konaklama sektörü için de entegre ve verimli çözümler geliştirmemizi sağladı. Aşağıda, hastane kaynaklarını optimize edebileceğine ve hastaneleri daha verimli hale getirebileceğine inandığımız çözümlerden birkaçı bulunmaktadır.

 

Hijyen eksikliği, hastanenin etkinliğini tehdit edebilir ve bu, özellikle hastane koğuşlarında ve bölümlerde malların güvenli bir şekilde taşınmasını sağlarken geçerlidir. Bu nedenle, hastane ürünlerini taşımak için kullanılan ekipmanın her zaman temiz olmasını ve hijyenik bir ortamın gereksinimlerini karşılamasını sağlamak çok önemlidir.


RR1000-S-Inox

Bir hastanede günde kaç öğün yemek taşındığını hayal edebiliyor musunuz? Kısa cevap çok fazla. Bir hastanede taşınan yiyecek miktarını birçok faktör belirler, çünkü her hastanede yemek temini için belirlenmiş farklı bir yemekhane, yemek sistemi ve bütçeler vardır. Bu farklılıklara rağmen, birçok hastane için bir nokta geçerlidir; verimli kalabilmek. Bu da hastanelerdeki etkili ve güvenilir ekipmanlara bağlıdır.

 


RR1000-S-Inox , Movexx RR1000-Platform’unun paslanmaz çelik olan bir çeşididir. Makinenin sırt desteği, onu daha büyük hastanelerde daha uzun mesafeleri kapsamak için uygun, ideal bir ergonomik makine yapar. Fiziksel çaba gerektirmeden arabaları veya tekerlekli konteynırları hızla hareket ettirebilir. RR1000-S- İnox de dahil olmak üzere birçok elektrikli çekicimiz gibi, değiştirilebilir bir batarya sistemine sahiptir ve bu da boş bir bataryayı dolu bir bataryayla değiştirmek gerektiğinde zaman kazandırır. Elektrikli römorkör, operatörün zemini güvenli bir şekilde geçmesini sağlamak için iki ayarlanabilir hıza sahiptir.

TT500-S-HH

Yatakları hastane içinde taşımak, özellikle aynı anda birden fazla yatağı taşımanız gerektiğinde yorucu bir iş olabilir. Gerektiğinde yatakları hareket ettirmesi beklenen hastane personeline sorun. Ancak bunun personelin fiziksel sağlığını nasıl etkileyebileceğini hiç düşündünüz mü?

Movexx TT500-S-HH  (Bed Mover 500 Uzaktan Kumanda – Ön Çatal Konektörü), bakıcılar için işi kolaylaştıran bir elektrikli çekicidir. Kompakt tasarımı, küçük salonlar, koridorlar ve asansörler gibi dar alanlarda stressiz bir şekilde manevra yapılmasını sağlar. , TT500-S-HH ağır işleri halleder. Yarım tonu etkileyici bir şekilde kolaylıkla hareket ettirebilir ve hastane personelinin yükünü kolaylaştırır. Ergonomik tasarımı, ayakları üzerinde sonsuz saatler geçiren personel için son derece faydalıdır çünkü yatak taşıyıcı, kullanıcının her zaman iyi bir vücut pozisyonunu korumasını sağlar. Yatakları hareket ettirirken iyi bir vücut pozisyonu duruşu sürdürmek yaralanma riskini sınırlar, üretkenliğinizi artırır ve çalışanların işlerini daha iyi yapmalarını sağlar. Çekiciyi çalıştırmak için uzaktan kumanda kullandığınızdan, yatakları taşımak için artık iki kişiye ihtiyacınız yok. Bu, çoğu hükümetin uyguladığı 1,5 metrelik mesafeyi diğer meslektaşlarınızdan korumanızı sağlar.

Akülü Çekici Movexx TT500-S-HH Bu elektrikli çekici, malların tıbbi arabalarda, çalışma arabalarında, ilaç arabalarında ve yemek arabalarında taşındığı hastanelerde ve bakım tesislerinde mükemmel bir bakım dostu çözüm olan temizlemesi kolay paslanmaz çelikten yapılmıştır. TT1500-S-HH, işin güvenli ve verimli bir şekilde yapılabileceği konusunda size gönül rahatlığı sağlar.

.