Orgatex Türkiye Distribütorü

Movexx Türkiye Distribütorü

OMG Türkiye Distribütorü

OMG Türkiye

OMG Industry Türkiye Distribütorü

OMG Forklift Türkiye Distribütorü

Orgatex Türkiye

Mini Çekici Ve İticiler

14 Ağu, 2018

Mini Çekici Ve İticiler

Mini Çekici Ve İticiler

Birçok sektörün ortak sorunu ağır yükleri taşımaya ayırdıkları zaman ve personel masraflarıdır. Yükleri taşırken meydana gelebilecek kazalar da ayrıca sorun teşkil etmektedir. Firmalar Mini Çekici Ve İticiler, elektrikli çekiciler gibi ürünlere bütçe ayırma konusunda kararsız olabilir ancak bu araçlar firmanıza birçok avantaj sağlayacaktır.

Mini Çekici Ve İticiler ‘in Avantajları

Çekici ve iticiler elektrik ve aküyle çalışan, tekerlikli bir aparatın üzerine konulmuş her türlü ağırlığı kolayca çekmenize ya da itmenize yarayan özel tasarlanmış araçlardır. Bu araçlarla yükü çekebilir veya itebilirsiniz.

Ağırlık özellikleri ürün özelliklerine göre değişmektedir. Bizimle iletişime geçerek işiniz için en uygun model hakkında bilgi alabilirsiniz.

Mini Çekici Ve İticiler ile ister bir arabayı, uçağı ister hastane yataklarını isterseniz bir depoda tonlarca ağırlıktaki kumaşları taşıyabilirsiniz. Dediğimiz gibi her sektör rahatlıkla ürünümüzü kullanabilir.

Mini Çekici Ve İticiler avantajlarından bazıları şu şekildedir:

  • Çok ağır yükleri kolayca bir yerden bir yere taşıyabilirsiniz.
  • Zaman tasarrufu sağlar.
  • İşçi verimliliğini arttırır.
  • Ağır yük taşımadan kaynaklı iş yeri kazalarını en aza indirir.
  • Dar alanda manevra kabileyi vardır.
  • Dar alanlara kolaylıkla sığar.
  • Folkriftten kaynaklı kazalara neden olmaz.
  • Kullanılması için her hangi bir eğitime ya da sertifikaya ihtiyaç yoktur.
  • Her işçi kolaylıkla Mini Çekici Ve İticileri kullanabilir.

Sizin için daha birçok avantaj sayabiliriz. Yük taşımanız gereken bir işiniz varsa iş yerinizde mutlaka Mini Çekici Ve İticiler ürünlerini kullanmalısınız.

Mini Çekici Ve İticiler Özellikleri

Sizin için satışını yaptığımız ürünlerimiz Movexx marka yani dünyada bu sektörde en çok bilinen markalardan biridir. Sadece bu işi yaptıkları için yıllardır yeniledikleri tasarımlarla en iyi, kullanışlı, kaliteli ürünleri üretebilmişlerdir. Tüm dünyada kullanılan ve tanınan Mini Çekici Ve İticiler markası Movexx ergonomik, uzun pil ömrü ve uzun yıllar kullanım garantisine sahiptir.

Sizin için birçok modelin satışını yapmaktayız. Ürünlerimizi tıklayarak inceleyebilirsiniz. İşiniz için uygun özellikler konusunda kararsız kalırsanız ve fiyat konusunda bilgi almak isterseniz bizi hemen arayabilirsiniz.

Ürünlerimizin genel özelliklerinden bazıları:

  • 1000 kg – 1500 kg arası yük taşıma kapasitesi. ( Modellere göre kg taşıma kapasitesi daha fazla ya da daha az olabilir bunun için bizimle iletişime geçebilirsiniz)
  • Dayanıklı pil ömrü.
  • Ergonomik kullanım.
  • Operasyonel verimliliği artırır.
  • Manuel kullanımı azaltır.
  • Kolay manevra sağlar.
  • Güvenlik durdurma anahtarı.

Mini Çekici Ve İticiler Hangi Sektörlere Uygundur?

Çekici ve iticileri her sektörde rahatlıkla kullanabilirsiniz. En çok kullanılan sektörlerden bazıları:

Hastaneler

Mini Çekici Ve İticiler her sektörde olduğu gibi sağlık, hastane sektöründe de oldukça kullanışlıdır. Hastane personeli buna benzer olarak otel personeli çarşafları, temizlik arabalarını, hastane yataklarını zorlanmadan çekmek için kullanabilirler. Arabalara doldurup elle bu yükleri çekmeleri hem zaman hem güç kaybı olacaktır. Ayrıca çalışanların yaralanmasına sebep olarak işyeri güvenliği açısından zorda kalabilirsiniz.

Akülü ve elektrikli çekiciler, sadece tekrar tekrar çekme, itme ve çekmeden kaynaklanan gerilmeleri ve ağrıları azaltmaya yardımcı olmayacak, aynı zamanda çalışanların kendi turlarını tamamlamaları için gereken süreyi de azaltacaktır.


Oteller

Oteller, hoteller, pansiyonlar; büyük ya da küçük konaklama sektörü bol bol çarşaf, havlu ve yemek taşımak demektir. Yaya trafiğine sahip alanlar için tasarlanmış, en küçük ve en manevra kabiliyetli kadromuzda bulunan Mini Çekici Ve İticiler ürün grubu, oteller için özel olarak kullanılabilir. Bu uygulamalar genellikle bir alan kısıtlamasına sahiptir ve çözümün doğada daha az endüstriyel görünmesi gerekir. Otel servis arabalarımız ve çalışan otel arabalarımız, çalışanların üzerindeki zorlamayı azaltmak ve verimliliği arttırmak için mükemmel seçimlerdir. İşiniz için en iyi seçim Movexx çekiciler.

 

Alışveriş Arabaları

Mini Çekici Ve İticiler sistemi, alışveriş arabalarını toplamak ve geri döndürmek için emek tasarrufu sağlayan bir cihazdır.



 

Bir markette özellikle büyük bir markette çok sayıda alışveriş arabası vardır. Bu arabaları eski yöntemlerle çekmek hem tehlikeli hem de zaman alıcı olabilir. Ürünümüz olası yaralanmaları önleyerek aşırı sıcak, soğuk vb. kötü hava koşullarında dahi işin hızlıca yapılmasını sağlamaktadır.

Alışveriş arabasını eski yöntemlerle toplamak birçok işçi için angarya bir yük olarak görülebiliyor ve aynı ücrete başka bir işte çalışmayı tercih edebiliyorlar ancak Mini Çekici Ve İticiler ile iş rahatlıkla yapılabileceği için mevcut elemanlarınız bile rahatlıkla bu işi yapabilecek ve yeni bir eleman almak zorunda kalmayacaksınız. Alışveriş sepetlerini toplama ve geri dönüştürme görevi için perakendecilere el emeği ve işçi sakatlıklarından tasarruf edeceksiniz.


Share
 
 

Etiketler Mini Çekici Ve İticiler