Orgatex Türkiye Distribütorü

Movexx Türkiye Distribütorü

OMG Türkiye Distribütorü

OMG Türkiye

OMG Industry Türkiye Distribütorü

OMG Forklift Türkiye Distribütorü

Orgatex Türkiye

Elektrikli Mini Nakil Araçları

13 Ağu, 2018

Elektrikli Mini Nakil Araçları

Elektrikli Mini Nakil Araçları

Her sektörde ağır yüklerin taşınması gerekebilir. Bu iş yeri için fazladan iş yükü ve zaman kaybı demektir. Ayrıca çalışanlar yük taşıma işlemi sırasında yaralanabilir bu da iş yeri güvenliği açısından olumsuz bir durumdur. Elektrikli Mini Nakil Araçları ile yükleri hem güvenli şekilde hem daha hızlı hem de daha az insan gücü ile taşıyabilirsiniz.

Nakil araçlarıyla ilgili ayrıntılı bilgi için bizimle iletişime geçebilir ve uzman elemanlarımızla görüşebilirsiniz.

Elektrikli Mini Nakil Araçları ve elektrikli çekiciler, römorkları; yükleri düz bir yüzey üzerinde kolayca hareket ettirmenize ve doğru şekilde manevra yapmanıza olanak tanır. Özel lastikler ve sağlam motoru nedeniyle, Elektrikli Mini Nakil Araçları elektrik gücü römorkörü hem sert hem de yumuşak yüzeylere yerleştirilebilir.

Mini Nakil Araçları binicilik okulunda, kampta, işyerinde, fabrikada, havalimanlarında ve diğer birçok sektörde kullanabilirsiniz. Bir hangardan bir uçak çekebilir, bir at treylerine yükü çekebilir, bagaj arabalarını taşıyabilir ve bir fabrika mağazasında yerlerine konteynırları yerleştirebilirsiniz. Artık bir treyleri kendinize itmeniz veya çekmeniz gerekmeyecek.

Elektrikli Mini Nakil Araçları 1 akü yükünde bir günden uzun bir süredir çalışmaktadır ve 5 saat şarj edildikten sonra tekrar şarj cihazı ile birlikte tekrar şarj edilebilir. Yine de farklı modeller ve şarj süreleri için bizimle iletişime geçmenizi veya ürün sayfalarımızı incelemenizi öneririz.

Elektrikli Mini Nakil Araçları: elektrikli, emisyon yok, sessiz, güçlü ve kullanımı kolay.

Elektrikli Mini Nakil Araçları Hangi Sektörlerde Kullanılabilir?

Elektrikli Mini Nakil Araçları çekiş traktörleri ve elektrikli çekiciler, römorkları, her sektörde kullanılabilir. Arabaları bile rahatlıkla çekebilirsiniz. Düz bir yüzey üzerinde kolayca hareket ettirmenize ve doğru şekilde manevra yapmanıza olanak tanır. Özel lastikler ve sağlam motoru nedeniyle, Elektrikli Mini Nakil Araçları elektrik gücü römorkörü hem sert hem de yumuşak yüzeylere yerleştirilebilir.

Ağır Yükler İçin Mini Nakil Araçları

Elektrikli Mini Nakil Araçları ayrıca uçakları çekmek için de kullanılabilir. Bizi arayarak sektörünüze uygun taşıma kapasitesi konusunda bilgi alabilirsiniz.

Örneğin bir uçak geri çekme veya bir uçağın kalkışa hazırlanırken kapıdan geriye doğru itildiği bir prosedür için çok önemlidir. Hava taşıtları, kendilerini geriye doğru hareket ettirecek kadar güçlü olsa da, motor ve türbinlerden gelen itki, etraftakiler için tehlikeli olabilir, yakındaki terminallere, binalara veya araçlara zarar verebilir ve bir şeylere vurabilecek toz ve küçük çöplere zarar verebilir veya motora takılabilir. Bu nedenle, Elektrikli Mini Nakil Araçları uçak römorkörleri yer ekibi tarafından ihtiyaç duyulan en önemli ekipman parçaları arasındadır.

Tipik olarak, Elektrikli Mini Nakil Araçları uçağa ön iniş takımı aracılığıyla bağlanır ve uçağın burnunun yüksekliğine bağlı olarak yukarı veya aşağı hareket etme yeteneklerine sahiptir. Bu, rahat bir uyum ve uçakta güçlü bir tutuş sağlar. Her bir hava aracının farklı bir çeki demiri olması nedeniyle, makinenin standart çekişi ile uçağın takılması arasındaki uyum için çekme çubuğu gereklidir.

 

Elektrikli Mini Nakil Araçları Özellikleri

Müşteri odaklı çözümler

Her müşteri ortamı benzersiz bir dizi zorluk sunar. Bu nedenle, bireysel işyerlerini ve ihtiyaçlarını anlamak için zaman ayırıyoruz, bu da yerinde bir anket yapmak anlamına gelir. Pil ömrü ve şarj süresi gibi pratik kaygıları ele almak; veya tek bir boy ürün sunmak yerine ısmarlama ürün çözümleri yaratmak herkese uyar. Amacımız beklentileri karşılamak ya da aşmaktır ve bu nedenle işimizi pozitif temeller üzerine inşa etmeye ve büyütmeye devam etmektir.

Pazar lideri tasarım

Elektrikli Mini Nakil Araçları, tekerlekli ve tekerlekli yüklerin dışına çıkma çabasını ve tehlikesini almak için akıllıca hidrolik ve çekiş gücü kullanan yenilikçi bir elektrikli çekici markaları satmaktadır. Elektrikli Mini Nakil Araçları dünyanın her yerindeki iş yerlerini daha güvenli ve verimli hale getirmesine yardımcı olduğumuz için gurur duyuyoruz.

En yüksek standartların karşılanması

Yenilik bizim başarımızın anahtarıdır. En başından beri, %100 kurum içi tasarım ve geliştirme ekibini, yüksek performanslı çözümler üretmek için olağanüstü yetenek ve üstün yazılımlar kullanarak sürdürdük. Ayrıca tüm elektrikli römorkörlerimizi de İngiltere’de üretip üretiyoruz. Uçtan uca sürecimizin tamamen kontrolünü tutarak, ürünlerimizin iyi tasarlanmış, iyi yapılandırılmış, güvenilir, sağlam ve verimli olduğuna %100 emin olmaya devam ediyoruz. Sonuç olarak, müşterilerimiz Elektrikli Mini Nakil Araçları çözümlerinin işyerlerinde karşılaştıkları zorlu görev ve zorlukları günlük olarak ele alabilecekleri konusunda gönül rahatlığı yaşamaktadır.

Çok çeşitli özellikler, aksesuarlar ve değiştirilebilir parçalar ile elektrikli çekici traktörler, hareket halindeki statik bir karavan, bir tren şasisi veya rüzgar türbinleri olsun, çoğu ihtiyaca uyacak şekilde uyarlanabilir. Bu, temiz fabrika zeminlerinden çakıllara kadar farklı yüzey tiplerini içerir.

Çekme römorkörlerimiz kullanımı kolay, düşük bakım maliyeti ve uygun maliyetlidir, böylece en iyi yaptığınız şeylere odaklanabilirsiniz ve çekme çekiniz hakkında endişelenmeyin.

En iyi bölüm, bir tane çalıştırmak için bir sürücü veya forklift lisansına gerek olmamasıdır.


Share