Orgatex Türkiye Distribütorü

Movexx Türkiye Distribütorü

OMG Türkiye Distribütorü

OMG Türkiye

OMG Industry Türkiye Distribütorü

OMG Forklift Türkiye Distribütorü

Orgatex Türkiye

Akülü Çekiciler

09 Ağu, 2018

Akülü Çekiciler

Akülü Çekiciler

Ağır yükleri taşımak için işyerleri daha fazla iş gücüne ve zamana ihtiyaç duyarlar. Teknolojinin gelişmesiyle rahatlıkla kullanılan Akülü Çekiciler ile artık hem iş gücünden hemden zamandan tasarruf sağlayabilirsiniz.

Akülü Çekiciler gibi teknolojik araçların özelliklerine göre 15 tona kadar yükleri taşıyabilirsiniz. Ancak ürünlerimiz ve ayrıntılı bilgi için bizimle iletişime geçebilir ve ürün sayfalarımızı inceleyebilirsiniz.

Akülü Çekiciler Avantajları

Satışını yaptığımız Akülü Çekiciler, verimi arttırmak ve aynı zamanda yüklerin elle taşınmasıyla ilgili tehlikeleri, riskleri ve yaralanmaları azaltmak için ideal bir çözümdür.

Satışınız yaptığımız çekici ve taşıyıcı ürünler, küresel pazarda mevcut olan en geniş elektrikli araçlara sahiptir. Ürünlerinizi, araçları ve istediğiniz her türde yükü taşıma ile ilgili tüm ihtiyaçlar için ideal çözümdür.

Satışınız yaptığımız marka olan Movexx, Çekiciler alanında küresel bir liderdir. Elektrikli ve akülü çekiciler onların işi, müşterilerini dinleyerek yeni çözümler üretirler ve ürünlerini sürekli geliştirirler. Kaliteli ve işlevsel ürünler sunan Akülü Çekiciler firmamız sizlere en iyi ürünleri sunmaktadır.

Firma olarak temel amacımız çok çeşitli endüstrilerin ihtiyaçlarına cevap veren yenilikçi ve kaliteli malzeme yönetimi, hat sonu ve ilgili ekipman tedarik etmektir.

Ürün satışı yaptığımız müşterilerimizin verimliliğini en üst düzeye çıkarmalarına ve işyerlerinde yaralanmaları azaltmalarına yardımcı olmak üzerinde en çok durduğumuz konulardan biridir.






















 

Neden Akülü Çekiciler Kullanmalısınız?

Bazen işiniz gereği ağır ekipmanların, ürünlerin yer değiştirmesi gerekir. Bu herhangi bir sektörde olabilir. Ofislerde, hastanelerde, otellerde, depolarda, alışveriş merkezlerinde vb. İş yeriniz nerede olursa olsun veya hangi sektörde olursanız olun ağır yükler taşımanız gerekiyorsa Akülü Çekiciler ile hem zamandan hem de iş gücünden tasarruf edebilir ve işçi yaralanmalarının önüne geçebilirsiniz.

Çekiciler ürünlerimizin kompakt boyutu ve verimli çalışması sayesinde köşeler ve dar alanlarda rahatlıkla hareket edebilir. Ek olarak, pil gücü, kaderin yukarıdan aşağıya inmesine, buzun, karların ve diğer dış ortam koşullarının üzerine çıkmasına olanak tanır.

Akülü Çekiciler kullanmak genel işlemlerinizi de kolaylaştırmanıza yardımcı olabilir. İşi iki veya üç kişiyi göndermek yerine yalnızca bir kişinin işini üstlenebilirsiniz. Ergonomik tasarımı, yaralanma ve işe bağlı devamsızlık olasılığını azaltır.

Akülü Çekiciler Kullanım Alanları

Yazımızda bahsettiğimiz gibi ağır yük taşımanız gereken hemen her sektörde Akülü Çekiciler kullanabilirsiniz. Sizin için kullanım alanlarına bazı örnekler derledik. Siz yine de sektörünüze uygun ürün hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Akülü Çekiciler İle Kumaş veya Gıda Taşıma

Çekiciler çamaşırhane veya gıda sektöründe sağlık ve kurumsal ortamlarda güvenli ve verimli bir şekilde hareket etmesine yardımcı olur.

Tekstil sektörü çok ağır kumaş parçalarını taşımak zorundadır. Bunları fabrikadan makinelere oradan farklı yerlere taşımaları gerekir. Akülü Çekiciler ile ister tekstil ister gıda sektöründe her şey rahatlıkla taşınabilir.

Akülü Çekiciler, her türlü geliştirme için kumaş ve gıda taşıma sistemlerini tasarlama konusunda uzun yıllara dayanan bir deneyime sahiptir.
Benzer gereksinimler olsa da, birçok site depolama alanı kısıtlamalarına sahiptir ve güçlü ancak çekici gerektirir.

Düz zemin alanları ve küçük rampalar için, uzun mesafeler söz konusu olmadıkça, Akülü Çekiciler sıklıkla kullanılır.

Süpermarket Taşıyıcıları

Süpermarket arabaları, havalimanı veya herhangi bir kurumsal ortamdaki yüklerin güvenli ve verimli şekilde taşınmalarına Akülü Çekiciler yardımcı oluyor.Firmamız, her türlü taşıma için taşıma sistemleri tasarlama konusunda uzun yıllara dayanan bir deneyime sahiptir.

Yükleri Verimli ve Güvenle Çekmek

Günümüzde birçok işveren ağır yükleri itmek, çekmek veya taşımak için akülü ve elektrikli çekici çözümleri kullanmayı tercih ediyor.

Bu görevler için kas gücünün kullanılması, işçilerin çok büyük yaralanmalara uğramasına veya yıpranmasına neden olabilir. Bazen tek yapılması gereken ciddi bir sakatlığa neden olmak için tek bir ağır fiziksel hareket yeterli olmaktadır. Akülü Çekiciler işin hızlı yapılmasının yanında işçilerin sağlıklarını korur ve yaralanmalarına engel olur.

Yaya destekli çekme römorkörleri, elektrikli arabaları, akülü / elektrikli transpaletler ve elektrikli araçlar gibi verimli malzeme taşıma ekipmanlarına yapılan yatırımlar, işçilerin elle taşıma risklerini ortadan kaldırmaya yardımcı olmak için özel olarak tasarlanmış ekipmanlara erişebilmelerini sağlar.

Bir işletme işçilerinin tüm iş güvenliğinden sorumludur. İş yerinde meydana gelebilecek en ufak kaza işverene sıkıntı oluşturabilir. Tedavi ve cezalar maliyetli olabilir. İşçinin iyileşmesi ve yeniden işe dönmesi zaman alabilir ve eski verimiyle çalışamayabilir.

İş yerlerinde karşılaşılan en sık kazalardan birisi yük taşıma esnasında işçinin yaralanmasıdır. Deneyimleri, ağır nesneleri taşırken işlerini gereksiz yere riske atan çok fazla işveren var. Bu işverenler ayrıca, düzenleyici tarafından yakalanabilecekleri şansı arttırmakta ve güvenli olmayan bir işyeri işletmek için mahkemelerde ağır cezalara çarptırılmaktadır.

İtme ve çekme işlemlerinden kaynaklanan yaralanmaların azaltılmasında en pratik ve erişilebilir çözümlerden biri, elektrikli çekici aracı kullanmaktır. Bunun nedeni, çoğu vücut stres yaralanmasının, yükü hareket ettirmek için yapılan ilk çabadan kaynaklanmasıdır.

Etiketler Akülü Çekiciler