Orgatex Türkiye Distribütorü

Movexx Türkiye Distribütorü

OMG Türkiye Distribütorü

OMG Türkiye

OMG Industry Türkiye Distribütorü

OMG Forklift Türkiye Distribütorü

Orgatex Türkiye

Akülü Elektrikli Çekici

11 Ağu, 2018

Akülü Elektrikli Çekici

Akülü Elektrikli Çekici

Firmalar ağır yükleri taşımak için fazladan iş gücüne ve zamana ihtiyaç duyarlar. Bu da verimliliğin düşmesine neden olur. Akülü Elektrikli Çekici ile verimliliğinizi arttırarak hem iş gücünden hem de zamandan tasarruf edebilirsiniz.

Akülü Elektrikli Çekici modelleri fiyatları için ürün sayfalarımızı inceleyebilir. İşinize en uygun modeli seçmek ve ayrıntılı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.



 

Akülü Elektrikli Çekici Nedir?

Akülü ve elektrikli çekiciler ağır yüklerin tekerlekli bir mekanizmanın üzerine konularak elektrikli bir çekici yardımıyla çekmeye veya itmeye yarayan araçtır. Bu araçlar akülüdür ve aküsü uzun süre gitmektedir. Modeline göre değişmekle beraber çok büyük ağırlıktaki yükleri rahatlıkla bu araçlarla taşıyabilirsiniz.

Akülü Elektrikli Çekici kısaca hastaneler, alışveriş merkezleri, bakım evleri, endüstriyel ürünleri, gıda sektörü vb. birçok sektörde kullanılabilecek bir yük taşıma sistemidir.

Çekiciler sağlam materyallerden yapıldığı için bozulma, kırılma gibi durumlar konusunda endişelenmenize gerek kalmaz. Çok dar alanlarda rahatlıkla dönerek yükü taşıyabilmenizi sağlar. Standart yüksek çekme kancası, aşağı doğru veya yukarıya doğru hareket halinde kullanılabilir. Arabalarımıza veya ekipmanlarımıza uygun bir dizi özelleştirilmiş bağlantı ataşmanı da mevcuttur.

Seder Makina Akülü Elektrikli Çekici Ürünleri

Güvenli kaldırma uygulamaları alanında tartışmasız lider olan Seder Makina, kişisel hareketliliğe yeni kavramlar ve perspektifler de dahil olmak üzere, kaldırma ve idare etme sorunlarının tüm yönlerine çözümler sunmak için ürün tabanını ve vizyonunu genişletti. Her gün malzeme taşıma sorunlarına çözüm bulmaya çalışırken, ürün yelpazemiz fabrika zemininde ve çevresinde ve özellikle zor teslimat alanlarında hemen hemen her şeyin hareketine izin verir. Ayrıca her türlü malzeme taşıma zorlukları için mühendislik çözümlerinde uzmanız.

Akülü Elektrikli Çekici Avantajları

Yük çekicilerin firmanız için birçok avantajı bulunur. Bunların bazılarına örnek vermek gerekirse:

Daha Hızlı Yük Taşıma

Daha öncede belirttiğimiz gibi bir yükü taşımak sadece insan gücüyle zaman alır. Ağır bir yükü belki 5-6 defada taşıyan bir işçi bu işi belki 3-4 saatte yapacaktır.

Akülü Elektrikli Çekici ürünleri ile bütün yükü bir tekerlek sisteminin üzerine koyarak bir defada taşıyabilir. Bu işi yapması en fazla yarım saatini alacaktır. Geri kalan zamanda ise firmanız için farklı alanlarda çalışabilecektir. Çekicilerin özelliğine göre değişmekle birlikte bir defada 550 kiloya kadar yük taşıma yapılabilmektedir.

İşçi ve İşyeri Güvenliği

Yapılan araştırmalara göre iş yerlerinde meydana gelen kazaların yarısından çoğu işçilerin ağır yük taşıdıkları sırada meydana geliyor. İşçiler ağır yük taşırken çeşitli şekillerde yaralanabiliyor veya bir yerlerini incitebiliyorlar. İş yerleri işçilerin güvenliğinden sorumludur. Akülü Elektrikli Çekici ile iş yeri kazalarınızı en aza indirebilirsiniz. Hem işverenlere hem de çalışanlara güvenli iş yeri uygulamaları ile ilgili olarak verilen bakım sorumluluklarının görevi, ağır ve garip eşyaların hareketi için eski ve güvensiz uygulamaların değişmesi anlamına gelmektedir.

Ayrıca işçi ağır bir yükü taşırken zarar gördüğünde iş yerinin işleri de işçi iyileşene kadar aksayacaktır. Bunu önlemenin, işlerinizin yolunda gitmesinin en iyi yolu Akülü Elektrikli Çekici kullanmaktır.

Akülü Elektrikli Çekici Özellikleri

Sattığımız ekipmanların tasarım ve geliştirilmesi, en son teknolojiyi kapsamakta olup, her zaman standartlara ve gereksinimlere dikkate alınarak yapılmıştır.

Aynı zamanda kişisel veya takım çıktısında maksimum etkiyi koruyan çözümler sunmaya özen gösteriyoruz.

Hercules Stairclimber malzeme taşıma ekipmanı serisi, firmamızın önleme katkısını tanıyan Hercules’ü “Back Watch Innovation Awards” ile kabul eden New South Wales Work Cover’un bir bölümü olan Tech Source tarafından güvenlik ve fonksiyonel tasarımı için test edilmiş ve onaylanmıştır. İşyerinde sırt yaralanmalarının.

HERCULES Komple Kaldırma Çözümleri , Avustralya ve Yeni Zelanda’da faaliyet göstermekte olup, merkez ofisimiz, servis bölümümüz ve Sidney’deki depo ve franchise acenteleri, akredite servis personeli ve distribütörlerden oluşan bir ağdan oluşmaktadır.

Forklift yerine Akülü Elektrikli Çekici seçmenin nedenleri:

  • Yer tasarrufu sağlar
  • 30.000 kg’a kadar nesneleri güvenli şekilde taşıyabilir
  • Forkliftten daha az yer kaplar
  • Daha güvenlidir
  • Etkili frenleme sistemi
  •  Buna ek olarak, herhangi bir nesneye bastığında römorkörün tepesindeki bir ezilme önleme düğmesi devreye girer.
  • Römorkörün operatörü yük ile başka bir nesne arasında ezilme tehlikesi yaşamaz.
  • 180 dereceye kadar yük döndürülebilir.

Akülü Elektrikli Çekici Kullanım Alanları

Elektrikli ve akülü çekiciler birçok sektörde kullanılabilir. Bunlara örnek vermek gerekirse:

  • Havalimanları,
  • hastaneler,
  • perakende dağıtım,
  • gıda işleme,
  • turizm,
  • oteller,
  • golf ve tatil köyleri,
  • çiftlikler,
  • yalın sistemi uygulayan inşaat ve üretim şirketlerinde kullanılabilir. Bunun dışında, ihtiyaçlarınıza özel çözümler de sunabiliriz.

Tekerlekli taşıma kafesleri, çarşaf troleyleri, çöp kutuları, yemek troleyleri, Hastane destek hizmetlerinde desteklediğimiz uygulamalardan sadece bazılarıdır.